سلام قاسم جان یه آلبوم از ebru gundes با کیفیت flacنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام قاسم جان یه آلبوم از ebru gundes با کیفیت flacنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم از بهترین آهنگاش باشهنقل قول:
ممنون صادق جان تو زحمت انداختمت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از موزیک باران برای ترانه ی نوستالژیک مدلی از شهره عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)...
(sm19)
(sm50)
سلام قاسم قربونت تو خوبی؟(sm66)نقل قول:
حسین جواب داد(sm128)
خواهش میکنم عزیزم زحمتی نیست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان لینکی که دادی حذف شده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نگاه کردم فایل هستش ولی فقط واسه خودم قابل دانلوده هر کار کردم نشد لینکش عمومی کنم روی ترین بیت آپ کنم برات؟ یا خودت جایی رو سراغ داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]