وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم ؟
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم ؟
(sm50)
خوبی قاسم جان.(sm127)هرموقع میام اینجا میبینم خبری نیست اینشکلی میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم عاشقتم والسلام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا این تایپیک این شکلیه خاک مرده پاشیدن بهش (sm25)(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاش جیگر بودی سیخت میشدم(sm50)
(sm50)...
یه امیر خرگوش قبلنا داشتیم تو همون کیونی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو رو ماله خودت دوستت دارماتو بنویس صابش منم گمرو تا کیونتو پاره نکردم(sm120)من رو صادق مالکیت دارم عشقه اولو اخرمه(sm39)نقل قول: