اینجوری فقط شاعر رو الکی بزرگ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجوری فقط شاعر رو الکی بزرگ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه دوتا آلبوم بگم میفرستی برام فلک ؟
بنظرم گوش نده تا اصلیش بیاد . خیلی ضعیفه . من اشتباه گردم دان کردم ولی خو هی دارم گوشش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اینو قبلا گفتم انتظار تمسخر داشتم اومد هیت شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما راجع به ملودی الان همین کارو خواجه خونده بود همه میخواستین مسخرش کنین.خب چاوشی صداش آدمو دیوونه میکنه دلیل نمیشه ضعفای بقیه ارکان آهنگو نبینیم.ملودی از اول تا آخر یه چیزه.نه اوجی نه فرودی.دیوونه گفتنشم که(sm25)
من خودم با همه اهنگای شهرزا موافق نیستم ولی ملودی و تو فریژین ساختن یا گریز زدن به نوا و دشتی روضه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالشون میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول خدا بعد محسن دستشون رو میگیره
خدا و محسن دست ما رو هم بگیرین لطفا :)))
از پشت سر چقدر شبیه تو
الان تو قلب من یه کوه غم
اونم مثل تو آبی پوشیده
چقدر سلیقه تون شبیه همه ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
جدا مرده ی ارجینی و اکبری به اینا شرف داره
تقویت توانبخشی اقایان