تو بهتری؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بهتری؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
هادي جون نسبت به من لطف داري عزيزم ممنون خيلي گلي(sm134)(sm127)
اصن مگه تگ شدی؟ اسمت لینک نشده من فکر کردم اصلا تگ نشدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملكه بزرگ تاپيك؟ احسان يكم نميتونستي ظرافت به خرج بدي درد گرفته؟(sm39) چرا جواب پستاي تو همش به كتك بايد ختم شه هان؟ چرا؟(sm39)
از شوخي گذشته عزيزي برام بابا اسي (sm127)
امروز با ی دختره آشنا شدم
همین طور ک دست تو دست هم قدم میزدیم
با عشوه برگشت گفت:عشقم
گفتم:جانم؟
گفت:تو از چ فصلی خوشت میاد؟
منم گفتم فصل جفتگیری :)))
بیشعور با کیف خوابوند تو صورتم
همیشه چوب صداقتمو میخورم:|
(sm2)نقل قول:
دهنت سرویس بی معرفت گم شو(sm81) دیگه دوستت ندارم بی تربیت (sm2)
همه یه روز رفتنی ان منم میرم یه روز(sm172) با کوله باری از خاطره عشق و حسرت (sm50)
والا اگه توام جای من بودی یه بار دعوا میکردی رئیس محترم باهات لج میکرد همش یا دلت میشدی یا بن میشدی (sm70)
اصلا با همدیگه تفاهم نداریم (sm2)
من از اولم با گوشي لمسي مشکل داشتم!!!!!!!!!
ديشب خواستم به رئيسم بنويسم "اوضاع نت خرابه"
نوشتم "اوضاع ننت خرابه"
.
.
شبونه حکم اخراجمو با پيک موتوري فرستاد دم خونمون!!!!!!!!!
من برم به ناهارم برسم هر كي بياد پستاي خودشو سوا كنه 3 دفعه نقل گرفتم نت قطع شد تركيد خودتون زحمتشو بكشيد (sm59)(sm2)
اينم پورياي عزيزم كه مسئول كركره تاپيكه (sm134)(sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حال نداشتم درستش کنم (sm70)نقل قول:
خدا نکنه (sm127)نقل قول:
شکر ، راضیم این چن وقت ، والا همین الانم اشتباه کردم اومدم انقدر میرن میان نه به اونا میرسم نه میرسم اینجا پست بدم .
از همین کوچولوها باید ترسید ، یارو میگه یه لقمه بیشتر نمیخورم از همه بیشتر میخوره ، تو هم میگی یه سفر کوچولو میرم میترسم دل نداشته باشی برگردی (sm2)
نقل قول:
اعععع خدا بد نده ، رسول چش شده مگه؟
ساپورت بهانه است ،
دختر ، هنرمند باشه ميتونه دل طرفو ، با شلوارکردى ببره ...!
.
دکتر شريعتى در جمع خواهران بسيجي!!!
خیلی ممنون خوبم مرسی قابل شما دوستان رو نداره این پستهانقل قول:
(sm77) خوشگل و خوشتیپ با مویی؟ (sm59)نقل قول:
قربونت تو خوبی؟ (sm127)
دیروز یه شرت خریدم 40تومن
.
.
.
.
.سالار از دیشب نخابیده....
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو دیقه میایم اینجا سرازیر میشن سرم
من دیگه برم ، فعلا همگی (sm127)
خیلی بی حال شدی تازگیا...(sm172)نقل قول:
از قدیم ندیما گفتن: واسه کسی بمیر که برات تب کنه..! لطفا یکی برای من بمیره، آخه چند روزه بد جوری تب کردم.(sm127)
ى سوال داشتم از دخترا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شما بعد از استفاده از خيار باز ميزاريدش سر جاش کثافتا؟؟
آخه ما صابونو میزاریم سرجاش خواستم بدونم
میگم جنس میز ناهار خوریه این خارجیا از چیه که زناشونو میذارن روش میکنن؟؟
یه بار دوست دخترمو بغل کردم گذاشتم رو میز ناهار خوریمون تا اومدم بجنبم میزه به چهار قسمت مساوی تقسیم شد پایشم رفت تو کونش
زنه بالای جنازه شوهرش گریه میکرد که دیشب میخواست بهش ندادم!!
.
.
.
.
.
طرف میگه:
گریه نکن همونو میتونی براش خیرات کنی...!
خدا بیامرز پدر بزرگم میگفت:
یا راستش از دهنت در بیاد
یا اینکه راستشو میکنم دهنت!!!
خدا بیامرز فن بیان حرفه ای داشت!!!!!!
انقدبدم میاداز دخترایی که بدون هماهنگی به آدم میگن داداش
خب نکبت وامونده من شاید روت نظر داشته باشم (sm70)
ﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﺧﺪﺭ ﺑﺴﯿﺠﯽ ﺩﻭﺱ ﺷﺪﻡ ، ﻻﻣﺼﺐ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺤﺜﻮ ﺑﺎﺯ
ﮐﺮﺩ
.
.
.
.
.
ﺣﺎﻻ ﻓﻌﻼ ﯾﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼﻗﺶ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﻢ
ﮐﻢ ﯾﻪ ﻓﺮﺟﯽ ﺑﺸﻪ !!(sm2)
۹ ماه درد زایمان آخرشم پوچ دراومد
.
.
.
.
.
.
مادر حسین تهی (sm2)(sm2)
دقت کردین؟؟؟؟؟
ایرانیا تنها ملتی هستن که واسه استراحت میرن مسافرت
وقتی از مسافرت برگشتن دو روز استراحت میکنن
رسول الدنگ بزار من برسم از راه بعد پست بده تا من بخونم همه رو (sm70)(sm39)
یعنی تورو برق بگیره اما جو نگیره (sm2)
انقدر دوس دارم دوس دخترمو ببرم خونه تا
صب تو بغل هم بخابیم...
بعد صبح با بوسه و نوازش پاشیم با متکا همو بزنیم و کلی قلقلک بدیم و آب پرتغال و صبحونه رو تختمون بخوریم ...
ولی ظرفیتشو ندارم ک
تا خود صبح میک.نمش ....(sm120)(sm2)
البته این شکلک سیگار برای منظورهای دیگه ای هم استفاده میشده از ماه ها قبل و الانم میشه و باز هم البته کرک و پری باقی نمونده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدبدم میاداز پسرایی که بدون هماهنگی به آدم میگن آبجی
خب نکبت وامونده من شاید روت نظر داشته باشم (sm2)(sm51)(sm2)
به دوست دختر میگم دلم واست تنگ شده میگه تنگ شده یا بلند شده....
خدایی خیلی دختر باشعوریه
سلامتی پسری که با دوست دخترش رفتن شمال ……
دختره گفت:عشقم دم داروخونه وایسا
پسره گفت:خاردار؟
دختره خندید و گفت:نه گلم بالدار
پسره هم خندید و گفت پس وازلینم میگیرم عزیزم
اینجا پسرا با کسی شوخی ندارن که اینجا ایرانه
در اینترنت گفته هایی از من میشنوید که هرگز نگفته ام ...
کوروش کبیر
شیخ را پرسیدن "علاج عشق" چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شیخ رفت و بالشی را بیاورد ، سپس سرش را بر روی بالش قرار داد و فرمود :
گم شین بیرون؛ میخوام بخوابم !
شیخ خسته بود ... خسته !!!
اینم داستان **** خودم
داستانی ک میخام بگم مربوط میشه ب سه سال پیش
ک مکان جور نشد نرفتیم
سازمان امنیت اسراییل موساد در طی گزارشی در مورد هک کردن اطلاعات گوشی کاربران ایرانی از طریق تلگرام اعلام کرد .
ایرانیها فقط تو گوشیشون فیلم **** دارن ، لاشیا مارم جقی کردن .
نخند گزارش موساده .
روزی کنیزی نزد شیخ رفت و به شیخ گفت: یا شیخ حالم خوب نیست. مرا سامان ده.
شیخ فرمود مشکلت چیست؟
کنیز گفت یا شیخ سینه هایم آنقدر درد میکنن که میخواهم آنها را بکنم بندازم جلوی گربه.
شما چه میگویید؟
شیخ که اشک در چشمانش حلقه زده بود فرمود :
میوووو
دیروز تو خیابون از دختره پرسیدم خانوم پلاک ۸۵ کجاست
میگه تو کرست عمت
ملت وحشی شدن واااالااااا
منو تنها نزار رو قلبم پا نزار به دیدن دلم فقط بیا یه بار (sm81)(sm59)نقل قول:
(sm172) زود میای زودم میری آخه این انصافه ؟ باشه برو (sm127)
(sm2) خوب چی بگم ؟ (sm120) ملکه ی اول دربار خوبه ؟ (sm2) (sm2) اصن حالا که اینطور شد ملکه ی مادر (sm2) یاد جومونگ افتادم (sm2)نقل قول:
لطف داری بانو (sm10)سابقه شوخی ها من و تو به یک سال و استاد اندی ماه پیش برمیگرده و عادیه (sm120)
و ما همچنان مخلص (sm176)
مورد داشتیم دختره رفته نونوایی، رفته تو صفه یه دونه ای , بعد نوبتش که شده گفته سه تا میخوام. شاطر بهش گفته پس چرا تو این صف وایسادی؟
دختره گفته آخه من یه دونه ام, نه داداش دارم نه خواهر.. آخه گفتند یه دونه ای هااینجا وایستن
.
.
.
.
.
. میگن شاطره رو خودش کنجد پاشیده و پریده توى تنور!ߘ