الی اون بالایی چیه همونی که دل کردی
نمایش نسخه قابل چاپ
الی اون بالایی چیه همونی که دل کردی
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوتو اچ دی تستینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی O Ses Türkiye
نمیشه
حالا كه فكر ميكنم ميبينم گذشت بهترين گزينه است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اپلودت بالا باشه ديگه حله
تا برنامه تموم بشه داغ بفرستي كه سريع بزنه
امير خودش شاهده من واسه قسمت دوم از ساعت ١١ تا ٥ صبح دستم بند بود يعني ايرانسل منو كرد تا اپلود شد
What The Hell ???(sm54)
قسمت دوم شرلوک عااااالی بود (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره .
من سرعتِ آپلودم میاد روی 60 تا 65 .
هر 150 مگی تقریبا نیم ساعت طول می کشه .
چون 2 تا خط با آپلود رایگان دارم یه کاریش می کنم .
حساب کردم با احتساب سرعت و 2 خط میتونی در ساعت 468 مگ اپ کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جایی که هستی اگه نتت اوکی باشه اپلودت بالا باشه یا همراه یا ایرانسل فکر نکنم امیر مشکل داشته باشه برات بسته بگیره.
من مشکل اپلود و سرعت داشتم وگرنه میگفتم مثلا فلان هفته میتونم رکوردم کنم خودم میدادمش
چشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]