خاک کاهو بر سرت با این حسابت کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر 350 مگ در ساعت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک کاهو بر سرت با این حسابت کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر 350 مگ در ساعت (sm70)
امیر اگر حمایت مالی بکنی من فیلمم می تونم بزنم
مثلا امروز فروشنده اومده
ممر زد برو بخواب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
65*2*60*60=468000نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی(sm2)
فیلم عین پشگل ریخته تو تن ولی استیج 1080 من ندیدم جایی چون همشون از رو استریم برمیدارن.امکانات ضبط اچ دیم ندارن
در ساعت 468 مگ آپ؟
چرا انقدر کم باید بیشتر باشه که.
اون روز من Wav را تو یک ربع آپلود کردم حجمش هم 350 مگ بود.
فکر کنم دوباره سرعت را پایین آوردن
من اینجا با سرعت 600 دانلود می کنم ولی سرعت آپلود 40 هم نمیرسه
دیوثا سرعت آپلود نمیدن
پارسال سرعتم خیلی بهتر بود
حجمش خیلی زیاده ولی هستن که دنبال 1080 می گردننقل قول:
720 هم خیلی عالیه
واسه ما فرق چندانی نداره مگر تلویزیونت بتونه تغییرو نشون بده
منکه از خوده شبکه میبینم هیچ.ولی اگه میخواستم دانلود کنم 720 میگرفتم.فیلم نیست که ادم بخواد با بهترین کیفیت ببینه لذت ببره یه برنامست ادم میخواد ببینه چی زر میزنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر وای فای داشتم اپلودم 1 مگابایت بود حروم زاده پشتیبانی سیخ نمیزد به من که فحشش بدم الان هنوز همونو داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]