دخترو چه به شبکه و اینا والا گه میزن به همه چی دخترا باید اشپزی ظرف شستن یاد بگیرن گلدوزی خیاطی والا دختر و چه به کارای مردونه
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترو چه به شبکه و اینا والا گه میزن به همه چی دخترا باید اشپزی ظرف شستن یاد بگیرن گلدوزی خیاطی والا دختر و چه به کارای مردونه
یه چی بت نگما!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب جواب ارشد هم اومد
دفترچه ی نظام وظیفه رو از کجا باید بگیرم ؟
من که دارم کوله بارم رو میبندم تا برم سربازی
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدی به شبانه فردوسی هم نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو باوووو بدت اومد خووو راس میگم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلیس +10 خودم برات بگیرم یا میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من اون موقع فقط ظرفیتای روزانه رو نگاه میکردم اصلا نرفتم سمت شبانه و غیر انتفاعی ببینم چه خبره!! باید برم بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر من نبودم(sm120)نقل قول:
آنلاین نمیشه دانلود کنیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]