خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شهر بی ترحم از غم بی کسی موردیم (sm50)
(sm74) چه همه چیز بی خودیه . (sm50) باز چند سال پیش حالمون بهتر بود (sm178)
سلام به همه دوستانم.. (sm50) قاسم، هادی، صادق، حسین، امیر و... (sm127)
سلام حسین جان. خوبم، ممنون. تو خوبی؟ خودمم نمیدونم دقیقا کجا بودم و هستم! (sm172) شرمنده حسین جان که دیر جوابت رو دادم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان. خوبم، ممنونم قاسم (sm19) تو خوبی؟ شرمنده که دیر جواب دادم قاسم جان (sm127)نقل قول:
سلام علی جان بابا مرد مومن کجا رفتی دلمون تنگ شده بود برات حالا حالت چطوره؟ خوبی سلامتی؟ خوشحال شدم برگشتی زیاد فکر نکن فعلا" باید با این وضعیت هممون یه جوری کنار بیاییم.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)سلام قربونت منم خوبم.دشمنت شرمنده.جات خالی بود اینجا.انشاالله هرجا که هستی سلامت باشی.(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو(sm134)نقل قول:
(sm134)