گاو از تو فهمش بیشتره
نمایش نسخه قابل چاپ
گاو از تو فهمش بیشتره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی جواب نمیدم حساب کار دستت بیاد نمکدون
تقصیر خودته بحثو عمق میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب های هویه
فوکی
حدود 11 گیگ شد برنامه دیشب.صبح وقتی بلند شدم دیدم اصغر کاری نکرده درجا دیلیت کردم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض (sm2)
برو عموجون
من برا این انجمن حکم هاشمی رفسنجانی رو دارمنقل قول:
همین امیر وقتی قهر کرد از انجمن رفت وقتی هنوز مدیر نبود من پشتش وایستادم تایپیک زدم بلکه یارو بره بیارتش یه سمتی بهش بده
من پشت این انجمن دست دارم من پشت این انجمن بودم تا اینجا رسیده
اینقدر با من کل کل نکن و گرنه تو هم اینجا نبودی عاموووووووووو
(sm2)نقل قول:
پس جایزه بهترین آلبوم چی شد ؟(sm2)