به نظر من که لوکس و عروس خیلی در حقشون اجهاف شده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من که لوکس و عروس خیلی در حقشون اجهاف شده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی ندیده ؛ اینجا توی سلول روبهرویی یه مرده زندانی هستش ، این دختره به مرده میگه زیباترین زن دنیا که تا بحال دیدی کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرده میگه تو ولایت مایه زنی هست ، تا اینو میگه دختره لخت میکنه خودشو ، مرده دیگه یادش میره چی داشت میگفت (sm2)
عشقم لیتل فینگره نه اون سانسا کص*خل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا یادم نبود فصل قبل چی بوده انگار ندیده بودم
سریال فور اور خوب بود اونم کنسل شد
گاراگاه حقیقی و فلش فصل 2 خیلی خوبن (sm50)
(sm81)
(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خودم بهت دروغ گفتم
شبیه اون که میدیدی نبودم
من اونقدر بد نبودم با نگاهت
ولی اونی که فهمیدی نبودم
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از همه بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم
یه وقتایی هوای جاده دارم
ولی چشمات منو محدود کرده
من اینقدر پای این خونه نشستم
که آتیشت هوامو دود کرده
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از هم بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم
شدیدن زیباست ( زهرا عاملی = ازدواج سفید )
چن چن شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو سانسور کردنت ، اون ستاره رو باید اینور میزاشتی نه اونور که آب از سر میگذره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیتل فینگر رو یادم نمیاد کدوم خری هست .
انقدر فیلمو سریاله ندیده دارم دیگه جا ندارم دان کنم ، این پیمان یه سریال کمدی پیشنهاد داد دان کردم منتظرم یه وقتی پیدا شه یهویی نیگاش کنم ، هنو وقت پیدا نیست (sm172)
ویندوزتُ عوض کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه هیچه ناقابلنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]