(sm2) کی لباستو از پشت باز میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) کی لباستو از پشت باز میکنه
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:-%
%-:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm14)
چهار آجر كوچك تمام هستي من
تمام هستي خود را به روي هم چيدم
نه خانه اي، نه اتاقي، نه هيچ ديواري...
به هيچ چيز رسيدم، به هيچ... خنديدم
چهار آدم درمانده هر يك آمدنا
نگاه كرد و به هيچم تلنگري زد و رفت
تمام هستي من ريخت...باز چيدم و باز...
تما هستي من ريخت...باز هم چيدم
نمي توانستم، من نمي توانستم
ببينم اينهمه تكرار و باز جان بكنم
ببينم اينهمه آزار و گريه هم نكنم
به گوشه اي رفتم، زار زار گرييدم
چهار آجر تنها، تمام نيستي ام
تمام نيستي ام را به هيچ باخته ام
و خانه اي كوچك زير خاك ساخته ام
همان كه هرگز در خواب هم نمي ديدم
صفا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمای خارجیتونو بگین تا بیکارید (sm70)
آلمان که قهرمان میشه اینو همه روش اتفاق نظر داریم ...
یریم سراغ اونی که تا فینال میادم اونجا میخوره به آلمان (sm70)
من آرژانتین ، یوخده هم اسپانیا
ولی فکر نکنم تو این جام به هیچکدومشون امیدی باشه
سلسائو که قهرمان (sm70)
جدولو نمیدونم ولی امیدوارم ایتالیا فینالیست باشه (sm50)
راجع به المانم فقط یک کلمه میگم ایتالیا (sm14)
میگی کیا فینالیست میشه ینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آرژانتین و آلمان سرگروه بشن
فینال آرژانتین - آلمان (sm59)
عمرا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیام دوس داشتنیه در کل . ولی چیزی نمیشه (sm25)
حیف توپت پره امشب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی غیر قابل پیش بینیه
تیم خیلی خوب نداریم
مثلا 2010 اسپانیا محتمل بود فینالی شدنش اما امسال نه
ولی خب آلمان و برزیل رو حدس میزنم
میبینیم (sm70)نقل قول:
برعکس المان متاسفانه (sm25)
ایران
من طبق سنت جام جهانی های گذشته دوست دارم فرانسه بیاد بالا ولی عرضه نداره
برزیل شانس اول
المان و اسپانیا بعدی
ایتالیا و فرانس و ارژانتین بعدی
پرتغال و انگلیس و بلزیک و اروگوئه بعدیش
و .....
رو چ حساب شانس اول؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینا فقط برزیل و ارژانتین نشن هر کی شد ایراد نداره (sm70)
میزبانی خیلی تاثیر گذاره چه رو داوری چه جو بازینقل قول:
المان 2006 یادت نیست چه تیم داغونی بود ؟
کره 2002 ؟
فرانس 98 ؟
افریقا 2010 هم هرچقدرتلاش کردن نتونستن کاری کنن صعود کنه
داشتن تیم اماده و کاملنقل قول:
دفاع خوب برخلاف دوره های گذشته
امتیاز میزبانی
جو مثبت و درخواست عمومی ملت
تجربه کافی و وافی
اصن با این برزیل حال نمیکنم من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل تیم خوبی نیست ، اگرم بیاد بالا واسه شرایط میزبانیشه
تیمشون همچین کامل هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاغ راست داغون
هافبک وسطا کمی تا قسمتی داغون
نیمار هم داغون شده
مهاجم نوک هم تعطیل
دروازه هم بهش زیاد اعتمادی نیست
می تونقل قول:
برزیل 2002 و 2006 خیلی دوست داشتنی بود ولی این ...(sm25)
3 و 2 قبولنقل قول:
ولی باقیش...(sm29)
آلمان خیلی خوبه ولی دفاعش یه کم داغونه
بهترین تیم از لحاظ مهره هم به نظرم المانه
آرژانتین که فقط مهاجمه موندم چه جور میخواد قهرمان شه
اسپانیا هم....
به نسبت بقیه و البته خودش در دوره های قبل کامل تره!نقل قول:
دفاع راست به اون خوبی....! کی بهتر؟؟؟
هافبک وسط شاید خیی شاخ نباشه اما کم هم نداره
قدرتش جلو جایی که نیمار اسکار هالک / ویلیان بازی میکنن!
مهاجم هم فرد کار رو جلو میبره به اندازه خودش حصوصا نیمار تو برزیل کم گل نمیزنه.
دروازه اره قبول دار به قدرت سایر پستاش نیست ولی خب دفاع میانیش ی جورایی جبران میکنه
در مجموع تیمش یک دست تقریبا فاصله زیاد نداره مثل گذشته
اونا مهم اتفاقا!نقل قول:
برزیل همه چیزش این جام
انگیزه فوق العاده ای دارن یه جورایی هر مقامی جز قهرمانی واسشون ناکامی
در ضمن تیمش کمی تا قسمتی با تجبست فاکتوری که المان بلژیک کمتر دارن!
این تیم کجا برزیل 2002 کجانقل قول:
برزیل 2002 دروازه بانش مارکوس البرتو بود اونم سوتی بود ولی بقیه پستاش همه وحشتناک خوب بودن
کافو -کارلوس -امرسون -ریوالدو -رونالدینیو -رونالدو
خسته ام مثل کسی که درایو سیستمش گم شده (sm50)
خب اون تیم به راحتی قهرمان شد دیگه عزیز من! (sm70)نقل قول:
نمگم به خوبی اون ولی قطعا تیم بدی هم نیست حداقل از 2006 و 2010 شانس یشتری داره
به جای این کسشرا به من کمک کنید
درایوم گم شده (sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکنای المان اتفاقا تو اوج جوونی با تجربه هم هستننقل قول:
تقریبا همشون 2010 بازی کردن .نصف بازیکناشون هم حدافل یه فینال معتبر رو تجربه کردن
کاپیتان لام و شوایینی وکلوزه هم که لیدرای تیمن
2010 تیم با کوین کورانی داشت قهرمان میشد امسال که گولاخ تر هم شدن (sm70)
(sm2)
بگردی پیدا میکنی جوینده یابندست (sm2)
با همون گل سالم لمپارد که گرفته نشد (sm70)نقل قول:
المانم تیم خوبیه ولی من بعید بدونم تا فینال بیاد ..
از 2010 خیلی بهتره ولی از 2006 نهنقل قول:
2006 اگه به فرانس و زیزو و هانری نمیخوردن همه تیما رو میبردن حتی ایتالیا
یه فرانسه بود و یه دومنک (sm19)نقل قول:
من معتقدم این تیم از 2006 بهتره و اشنس بیشتری ه اسه جام داره حالا میگی نه نگاه کن (sm70)