شهیار قنبری هم در اینستاگرامش خبر از انتشار قریب الوقوع آلبوم جدیدش به نام غزلصدا داده است. تاریخی ذکر نکرده ولی با توجه به کامنتها و جوابشون ظاهرا در همین ماه آینده خواهد بود#
نمایش نسخه قابل چاپ
شهیار قنبری هم در اینستاگرامش خبر از انتشار قریب الوقوع آلبوم جدیدش به نام غزلصدا داده است. تاریخی ذکر نکرده ولی با توجه به کامنتها و جوابشون ظاهرا در همین ماه آینده خواهد بود#
فرمان فتحعلیان
دیده بیدار
تا دوماه آینده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید ( احتمالاً شاد ) علیرضا طلیسچی >> دو هفته ی آینده ...
اینم شده حامد پهلان هرروز آهنگ میده..چندوقت پیش تازه آلبوم داد...اونوقت شادمهر یک ساله میخواد ی ویدئو 4دقیقه ای بده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
بچه ها آهنگ بمب علی زیبایی تو راه
آهنگ جدید انرژی مثبت بزودی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هیچ آهنگی نمیتونه منو سرحال کنه جز آهنگ جدید شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم
این اهنگ هیت میشه باور کن مسعود جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه دندون رو جیگر بزارین شادمهرم سورپرایز میکنهنقل قول:
جیگری دیگه نمونده دندون رفته رسیده به شش و قلوه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کی احسان جون.؟ موهامونم مثل دندونامون سفید شد و شادمهر ویدئو ندادنقل قول:
دیگه کی احسان جون.؟ موهامونم مثل دندونامون سفید شد و شادمهر ویدئو ندادنقل قول:
(sm120) نه دیگه اینبار جدیه دارن از اون تلاش های شبانه روزی انجام میدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس اگه اینطوره باید امیدوار بود ماه آینده پخش بشه (sm30)نقل قول:
"Kouros New Music Video "Aabee
Jun 6th
چی شد پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید احمد سعیدی "چند وقته"
دوشنبه ساعت ٨ شب به وقت ايران از كمپاني آونگ
دوشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش نشده ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه ی هفته ی آینده ی بهترین ها از بانو " مهستی " (1395.03.16) . . .
دانلود تریلر : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک دانلود هفته گیِ برنامه بهترین ها : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام از دوستان کسی میدونه موزیک ویدیو هوای آزادی کی بیاد؟؟؟
(sm10)(sm10)(sm10)با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اقا احسان گل ..امیدوارم خسته نباشید ..اقا احسان معذرت میخوام از البوم محسن چاوشی خبری نشد ؟به گفته ی اخبار و اطلاعاتی که به دست من رسید باید امروز منتشر میشد که نشد.من چند وقت پیش در سایت یک عکس تبلیغاتی رو از ایشون رو که در خیابون نصب شده بود رو دیدم که زیر اون عکس تاریخ امروز رو زده بود....راستی با عرض معذرت ویدیوی هوای ازادی امید چه زمانی پخش میشه؟با تشکر(sm10)(sm10)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا احسان بیا پاسخگو باش، شادمهرو بیخیال شدیم ، حداقل بگو آلبوم چاوشی کی پخش میشه (sm172)
بابا اسی شادمهر که هیجی خواهشا بگو هنگامه کی میخواد وضع حمل کنه و آلبومش رو سزارین کنه با تشکر
MohsenChavoshi
البوم " اميرِ بي گزند " دوشنبه دهم خردادماه منتشر نخواهد شد. تاريخ دقيق انتشار اطلاع رساني مي گردد.
پیچ اصلی اینستاگرام
آلبوم جدید منصور در مراحل تولید تا آخرای تابستون آماده میشه
(خبر کاملا اختصاصی ، خود منصور بهم گفت :دی )
آقا احسان این موضوع آهنگ تجربه کن شادمهر واقعیت داره؟
با عرض ادب و احترام وسلامی دوباره خدمت اقا احسان گل..میخواستم با عرض شرمندگی از خدمتتون یک سوال بپرسم..اقا احسان اگه یادتون باشه چند سال پیش خواننده ای به اسم (ارمان)از لس انجلس البومی به اسم(peak -قله)رو منتشر کرد از این خواننده دیگه هیچ خبری نشد .خواستم از شما سوال کنم که در مورد ایشون اطلاعی ندارید..با تشکر فراوان(sm127)(sm10)(sm10)
هنوز چیزی نشنیدم ولی اینکه میگن تا دو هفته ی دیگه میاد چرتهنقل قول:
سلام خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری ندارم ازش
محمد جان اگه سوالی داشتی در مورد خواننده های لس آنجلسی ، پیام خصوصی بده تا اینجا چت روم نشه (sm176)
آقا احسان این آخرین سواله. امیدی هست فقط با تو این ماه ویدیوش پخش بشه؟ ؟
اگه امشب پخش نشه میره برای جولاینقل قول:
امشب ک صد درصد پخش نمیشه چون اگه قرار بود پخش بشه ی خبری میدادند قبلشنقل قول:
قضیه ی این آهنگ چیه ؟؟آهنگ دلم برات تنگ میشه از علی عبدالمالکی
وقتی دلم تنگه
دلم تنگه
وقتی هوا ابری وقتی هوا صافه
وقتی چشام داره رویاتو میبافه
دلم برات تنگ میشه
وقتی دلم تنگه وقتی که دلم گیره
وقتی یکی داره از زندگیم میره
دلم برات تنگ میشه
برگا که میریزه بارون که میباره وقتی یکی میگه خیلی دوستم داره
دلم برات تنگ میشه
دانلود آهنگ دلم برات تنگ میشه علی عبدالمالکی
روزای بارونی وقتی حواسم نیست
وقتی یکی میگه میره که برگرده دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
وقتی دلم تنگه وقتی دلم گیره
وقتی پره بغضم وقتی غروب میشه وقتی که دلتنگیم با گریه خوب میشه
وقتی یکی رو من چشماشو میبنده
وقتی یکی مثل تو داره میخنده
دلم برات تنگ میشه
هر موقع میبینم جات خایه پیشم هر موقع با گریه از خواب پا میشم
بغضم که میگیره حالم که بد میشه
هر کی از این کوچه با خنده رد میشه
دلم برات تنگ میشه
برگا که میریزه بارون که میباره وقتی یکی میگه خیلی دوستم داره
دلم برات تنگ میشه
دانلود آهنگ جدید علی عبدالمالکی به نام دلم برات تنگ میشه
روزای بارونی وقتی حواسم نیست
وقتی یکی میگه میره که برگرده دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
دلم برات تنگ میشه
بازم یه شاهکار دیگه از اثطاد "" الیرزا مُورطِضا غُلی "" (sm70)
اهنگ جدید سامان جلیلی بنام
اینه عادتم
بزودی
آهنگ جدید رضاصادقی
وقتی تونیسنی
بزودی......
اینو تو یکی از کنسرت هاش خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mahsa Navi New Single
کار جدید مهسا ناوی به اسم "پیشم نمیمونی" به زودی
AVANG MUSIC
آره... در جریان اون کنسرتش هستم، فقط اینکه میگن لو رفته رو منظورم بـــــــــــــــود!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]