ای وای بر من چرا نقش رونی مارا تو دختری با خالکوبی اژدها دادن یکی دیگه چرا کارگردان عوض شده مگه فینچر نمیخواس هر سه قسمتشو بسازه
نمایش نسخه قابل چاپ
ای وای بر من چرا نقش رونی مارا تو دختری با خالکوبی اژدها دادن یکی دیگه چرا کارگردان عوض شده مگه فینچر نمیخواس هر سه قسمتشو بسازه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم های dangal , pk , 3 Idiots ندیدی پس
اتفاقا مردم تو این چند روز دغدغه اصلیشون همین بوده من به شخصه خواب نداشتم که چرا این موشکا رو برای انتقام شلیک نمیکنن که خدا رو شکر مسئولین این مشکلم به بهترین شکل رفع کردن و مردم تنها مشکل این روزاشون برطرف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دائم پلی .. (sm50)
شه شیزایی که نخوندم و نشنیدم الان چرا اینژوری شده چی میخواد سر ملت بیاد معلوم نی .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جواد کاظمیان و مونیکا بلوچی شی شی میگن این وسط .. :l
دم رشیدپور گرم افتابه رو گرفت رو مجلس و نماینده های درپیت