نقطه ضعف یک یا دو روز قبل آلبوم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقطه ضعف یک یا دو روز قبل آلبوم
آقای ابی حامد این آهنگ جز آلبوم هستش؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو آلبوم پخش نشده ؟؟
فعلا فقط دموی نقطه ضعف و تصویر پخش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه اهنگ خارجی بیکلام هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداشب یا پس فرداشب نقطه ضعف (sm118)
حرفات خنده داره دوست عزیز. دیگه رسما این تیم مزخرف رو بالاتر از شادمهر دارین جلوه میدین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چهار تا خبر از آلبوم و چندتا مزخرف در مورد این تیم نمیتونین خودنمایی کنین و ارزش این تیم رو ببرین بالا. کلا مشخصه که حرفاتون جهت گیری از تیم هست. در صورتی که اینطور نیست
پس جوری حرف نزنید که انگار دانای کل هستین و بقیه هواداران چیزی نمیدونن
(sm25)
ثانیه ها کنار تو به مردن عادت میکنن(sm127)
آینده(sm118)
اگه شما با 2 تا کار از آلبوم حال میکنی پس دهنتو ببند با اون 2 تا حال کن شاید خیلیا بخان از هر 9 تاش لذت ببرن ضمنا فرافکنی نکن کسی کسی رو بالاتر از شادمهر نبرده اینکه من میگم تیمش انگیزه دادن 2 تا کار بسازه معنیش توی دهات شما میشه پویان بالاتر از شادمهره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) شادی داره زجر کش میکنه قبل البوم
شرط میبندم همین نقطه ضعف رو اگه اونا میساختن الان یه عده میگفتن چرته دقیقا به همون دلیلی که چون سرنوشت رو شادمهر نساخته بود گفتن مالی نیست
نقطه ضعف فک کنم شبیه عقل و عشق باشه تنظیمش
مهم اینه خودش بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن یکی از اونایی که میگی منم
موزیک فقط موزیک خودش حتی ضعیف
حتی بیا اینجا اونجا نه
شما فوق تخصص شادمهر شناسی داری فربد جان ما زیاد چیزی بارمون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حرف من اینه اگه شما قراره فقط از نقطه ضعف و تصویر لذت ببری یا کسایی مثل شما پس هنوز کارای دیگه رو نشنیده نیاین دیگر کارها رو بکوبین شاید خیلیا منتظر کل آلبومن نه 2 ترک
من از موزیک هیچی سرم نمیشهنقل قول:
اما عاشق موزیک شادمهر و چندتا دیگه اهنگساز هستم
کاری به ضعیف و قوی ندارم موزیک شادمهر رو گوش میدم هم ضعیف هم قوی
اونا چطور بهش انگیزه دادن میشه دقیق اینو بپرسی؟
مثلا شادمهر میگفت نه من بلد نیستم شما خودتون بسازین من فقط بخونم؟
یا که من حال ندارم شما خودتون یه چیزی سر هم کنید قالب کنیم به مردم؟
خوب ما هم سالهاست موزیک شادمهر رو گوش میدیم علاوه بر اون صدای خالی شادمهرم دوست داریم اصلا شادمهر از وسط یه آهنگ رد بشه هم کیف میکنیم هر کدوم پس یه جور شادمهری هستیم دیگه کسی نمیتونه بگه شادمهری تر از کس دیگه سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بلد نیستم و این حرفا که جوکه ولی شادمهر به دلایلی فعلا انگیزه ی ساخت موزیک رو نداره و به این کسایی که کار میکنه اعتماد داره و قبولشون داره تا شاید روزی باز خودش بخاد کار کنه مثل گذشته حالا من یه سوال دارم . تو فکر میکنی شادمهر از پویان و بقیه تیمش متنفره و اصلا قبولشون نداره ولی زورش نمیرسه بذارشون کنار؟ خواهشا پاسخ بدهنقل قول:
من شخصا بگم چون شادمهر رو یک آهنگساز بزرگ میدونم اینو پیش خودم.میگم که لابد پویان رو قبول داره که تاییدش کرده و داره کارنامشو میسپره دستش اگه شادمهر یکی مثل منصور بود و اینکارو میکرد باز یه حرفی ولی وقتی خودش غول آهنگسازهاست آیا میاد وجهه ی خودشو خراب کنه با سپردن کارهاش به یه کارنابلد؟
این سوال سوال خیلی هاست! که چرا؟! چرا اینا؟! چرا کسای دیگه نه!!؟ چرا تیم رفیق فابریکای فرشباف!نقل قول:
سوال رو با سوال پاسخ نده بگو چرا شادمهر اینا رو قبول داره اگه کارشون ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره ک بحث کردید.... 3روز دیگه آلبوم و اومد وقتی شنیدیم میایم نظراتمونو محترمانه اینجا میگیم...هنوز آلبوم نیومده دعوا ندارهنقل قول:
خیلی جالبه 3 روز مونده به آلبوم اینطوری یه عده دارن جو منفی ایجاد میکنن نسبت به آلبوم شادمهر لااقل 3 روز صبر کنید بعدش شروع کنید که مطمئنم اینجا حتی همون اعتراف رو که شاید بهترین کار آلبوم باشه هم میکوبن یه عده
نه متنفر نیستنقل قول:
اما این حرفو خودت گفتی که اونا بهش انگیزه دادن
ما میگیم چطور انگیزه دادن؟ یعنی حرف شادمهر چی بوده که اینا قانعش کردن اهنگ بسازه؟
حرف شادمهر خداحافظی از موسیقی بوده بعد از آلبوم طرفدار چون به سقف رسیده بود ولی این انگیزه رو درش ایجاد کردن حالا چجوری دیگه اونشو نمیدونم خوب به هر حال این یه رابطه ی کاریه که من و ما ازش سر در نمیاریمنقل قول:
(sm2) اقا خدایی شادمهر بهتون چند میده بگین منم به باندتون وصل شم
به نظر من دلایلش ایناس،،من اصلا قبول ندارم که این گروه کاراشون ضعیفه،خیلی ام قوی کار کردن که شادمهر رزومشو سپرده به دست اونا و همونطور که قبلا گفتم خیلی کارایی این گروه و شخص وحید پویان واسه شادمهر ساخته که خیلی خیلی از بعضی کارای متوسط و ضعیف شادمهر بهتر بودن حتی در سطح بهترین اهنگای شادمهر بودن چنتا ترک از جمله«سرنوشت»نقل قول:
اما شاید یکی از دلایل این همکاری غیر ازینکه شادمهر اصولا آدم کم کاریه تو موسیقی چه از قدیم چه تا الان،اولین دلیلش به نظرم اینه که کار با این گروه و آهنگا واسش کم هزینه حتی مجانی در میاد و در عوض با این اهنگا کلی پول میتونه در بیاره از کنسرتاش...دلیل دومش اینه که شادمهر میخواد اینکارو با ادمای کمتر شناخته شده انجام بده که اونارو هم یجورایی معروف کنه و اگه با معروفای داخل ایران کار کنه هم هزینه واسش داره هم اینکه بعدش نمیگن شادمهر اونارو تونست معروف کنه..
ولی همین گروه تاحالا که اهنگای خوبی ساخته واسش و این البومو باید دید چه کردن!
نظر منم همینه... یعنی اینطور حدس میزنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که بازم اینجا دلیلِ کار نساختن شادمهر خودشه و بس!
نمونه بارز شخصیت و فهم این گروه این دوستمون ابی حامد هستن
شخصیتت در همین حده که تا کم میاری فحش میدی و شعورت رو به رخ میکشی.
تو دهاتی که من زندگی میکنم یاد دادن که شعور داشته باشم که خب از این قضیه شما کلا خلاصی و بحثی نیست.
بحث سر شادمهر نه این گروه تحمیلی به شادمهر.
فرشباف رو بیشتر از یک دهه میشناسم و میدونم چه جور آدمیه.
ملالی نیست فعلا بتازونین ...
البوم هم میاد و خواهیم دید.
من اصلا حرفی از کلیت آلبوم نزدم . ولی خب از به به های شما معلومه که آلبوم در چه حدی هست
از کارهای قبلی هم که شادمهر خیلی کارهاش انتقاد دارن ولی هر چی باشن امضای خودش پای کارهاش هست نه یه گروه تحمیلی تازه به دوران رسیده که فکر میکنن چیزی از موزیک بارشون هست
لطفا دیگه پاسخگو نباش چون سری بعدی عین خودت رفتار میشه
خدمتت عرض کنم اول تو اومدی از حرف من نقل گرفتی و گفتی مزخرف میگم و گرنه من نه اصلا شما رو میشناسم و نه علاقه ای دارم بشناسم موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راجب شخصیت هم بهتره بقیه قضاوت کنن تا تو نمیومدی بگی من مزخرف میگم من اصلا نمیشناختمت که بخام باهات همکلام بشم
3 روز تا انفجار
(sm30)
(sm118)نقل قول:
آدم فروش
دست تو رو شده برام
قصه ها تو بلد شدم
من آدم خوبی بودم
بخاطر تو بد شدم
آدم فروش
عاشق سر براهتو کشیدی دنبال خودت
هرچی که بوده بین ما
بردار برو مال خودت
نشون زدی برگ منو
بدون که دست آخره
اگه برنده هم بشی
به باخت من سر به سره
وقتی دیدی که سوختی
رفتی و مارو فروختی
وقتی دیدی که سوختی
رفتی و مارو فروختی
رفتـــــــــــــــــــی
(sm81)(sm81)(sm81)
تنظیمش حسین، تنظیم...(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه هدفون خوب گوش کنی روانی میکنه!!
الان تو سیستم گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه شدم به خدا (sm178)