داداش ساسان ما که قابل نیستیم میثم مطیعی خرته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش ساسان ما که قابل نیستیم میثم مطیعی خرته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
به نظرت گیر میاد !؟
تازه گی ها جایی دیدی برای فروش !؟
فیلمِ امیر نادری . . . (sm50)
سالار(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم. ارسال شد. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا گمون نمیکنم بتونی پیدا کنی من که خیلی وقته ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو ایران هر چی بگی پیدا میشه حتی سیگار زَر (sm2)
از این همه خوب بودن در شگفتم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های انجمن موزیک باران واقعا بی نظیرن (sm10)
سهند بیا یه شعری بهت میگم تو به صورت واضح معنیش کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر از این قرارِ
این شبی که میگم شب نیست
اگه شب مث اون شب نیست
امشب مث دیشب نیست
هیچ شبی مث امشب نیست
نقل قول:
سیگارِ زر که بهترین سیگاره . . . (sm50)
کلاً توتون های ایرانی کیفیت جالبی دارن . . .
زر گیر میاد راحت . . .
این 2 تا سایت برایِ فروش هم زر دارن هم اشنو ویژه . . .
فقط نمی تونم سیگار رو خرید پستی کنم دمِ خونه . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. صندوقت پره.
صابر تو عمرم انقدر نخندیده بودم (sm2)
چه گیری هستی تو بیخیال قفل کردی رو ویژه ولش نمیکنی (sm70)
وینستون لایت یه باک پر برای هندا 70 و 40 تومن پول تو جیب و به سمت جیگرکی و دیگر هیچ
اين صابر ديوثو باس ببرن کارخونه دخانيات استخدام کنن، ماييد مارو(sm120)
نقل قول:
چِت کردم شدید . . . (sm2)
خودت و موتورت و جیگرت رو عشق است . . . (sm50)
البته صابر ناگفته نمونه داداش گلم دود، دود هستش شما سیگار اصل کوبا دست ساز هم که الان نخی 60 یا 70 تومن هستش را بگیری بکشی باز دود هستش
زیکا و مگنا قرمز یعنی پایان زندگی و مرگ این دوتا را فقط نکش
من هم خودم زیاد نمیکشم هر دور روز یه پاکت (sm50)
خالى ضد رسول عزيزم (sm127)
نقل قول:
من فقط رئیس می شم و سیگارِ اِشنو ویژه می کِشم . . . (sm50)
(sm2)
نقل قول:
. . . (sm50)
سهند این شعر ما را آخر معنی نکردی ها (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق تو کجایی؟ (sm74)
رفقاى گل واسه ي عزيزى دنبال البوماي تک نوازى دف مى گردم راهنمايي کنيد(sm176)
(sm2)نقل قول:
تا نصفه دیدم ، چیز خاصی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم شخصا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقتصادِ کلان ، 14 شدم ، اصلاً در پوستِ خودم نمی گنجم . . . (sm50)
از جمله یِ رفته گانِ این راهِ دراز . . . با صدایِ نام جو . . . (sm50)
نقل قول:
چه کوچک است و غم انگیز دل خوشی ها مان . . . (sm172)
آخرین بار یادمه مدیر پرونده ام را داد گفت از الان برو میکانیکی یه حرفه ای یاد بگیر و من رفتم و .........
نقل قول:
(sm29)
میثم ، عکس آواتارت رو بزرگ داری !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
مرسی . . .(sm10)
اصلاً جریانِ این عکس چیه !؟ (sm51)
پوری کم پیدایی ! (sm19)
می گم پوریا : سیگار چی می کِشی !؟ (sm128)
این یارو همون معتاد هستش دیگه تو سریال لیسانسه هانقل قول:
نقل قول:
واقعا !؟ (sm54)
البتّه من که تی وی نمی بینم .
اسمش چیه حالا !؟
صابر عرق سگی میتونی یه لیتر بدونه مزه بخوری؟(sm132)
دیشب شرط بندی کردیم رفیقمون باخت
نمیدونم والا حافظه داغون سوال بعدی (sm2)نقل قول:
(sm2)