(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
دیگه بدون کامبوج چی بوده که ایران 14 تا گل بهش زده(sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ لیلا فروهر مربوط به کدوم آلبوم هست؟
خون عشق تو
تو رگهای منه
لحظۀ با تو بودن
به جون رسیدنه
مثل گندمای تشنه
بارونِ بهارو می خوام
بی تو مرگ من یقینه
تب انتظارو می خوام
توی چشم عاشق من
تویی پیدا، تویی پیدا
توی خونۀ دل من
تویی تنهای تنها
سلام امید جان فکر کنم تک آهنگ باشه.اسم آهنگشم انتظارنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام حسین جان خوبی داداش؟؟ با زحمتای ما چه میکنی؟ اسم آهنگ فکر کنم خون عشق تو باشه که توی فیلم مهمان هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بیهوده تکراریست دنیا (sm50)
سلام امیر جان قربونت تو خوبی؟اسم آهنگ انتظار هستش اگه تو کانال کلتکس تو یوتیوب بری موزیک ویدیوی این آهنگ هست با همین اسم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی حسین جان منم خوبم. زیاد نمیشه به نوشته های کلتکس یا ترانه اطمینان کرد چون خیلی از آهنگها رو اسماشو اشتباهی میزنن من قدیم کاستشو دیده بودم که به اسم خون عشق تو بود ولی حیف آهنگ به این قشنگی هیچوقت سی دی نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]