اهنگ و تنظیم این کار مال کی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ و تنظیم این کار مال کی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دقیقاً حیف من خیلی این آهنگ و دوست دارم ولی کیفیت خوبش نیست.(sm1)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا: هما میر افشار
آهنگساز: انوشیروان روحانی
تنظیم: انوشیروان روحانی
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm50)
(sm50)
(sm118)
هر چقدر آلبوم لاله زار ابی رو گوش میکنم بیشتر حریصتر و بیشتر خاطرخواش میشم.(sm127)
(sm127)
(sm19)