پریروز از فرط کم خوابی 2 باری تقریبا بیهوش شدم |:(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پریروز از فرط کم خوابی 2 باری تقریبا بیهوش شدم |:(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن زندگی نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره الان ریخته با کوپر(sm178)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ی ایرونی باعث جداییشون شد(sm51)
ادعای وجود ۱۸ نماد شیطانپرستی در پارک کوهسنگی مشهد
حجتالاسلام علیاصغر لطفی، "رییس کمیسیون امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد"، روز دوشنبه (۲۱ اردیبهشت-۱۱ می) در یک نشست خبری گفت که «در پارک کوهسنگی مشهد حدود ۱۸ نماد شیطانپرستی وجود دارد».آقای لطفی همچنین بر ضرورت اجرایی شدن هر چه سریعتر قانون امر به معروف و نهی از منکر در میان سازمانها، نهادها و در سطح شهر مشهد، تاکید کرد و دربارهی کنسرتهای موسیقی در این شهر نیز گفت: «اجرای موسیقی در مشهد، با توجه به حرمت این شهر و حریم اهل بیت بودن مناسب نیست و اگرچه در خصوص موسیقی، اجماعی در بین علما وجود ندارد اما باید به قداست شهر مشهد توجه شود.»
(sm120)
نکه این مرد زندگیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هم میومدن دیگه هم تراز بودن
به این یکی اصلا نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره در و تخته خوب با هم جور بودن هر دو به شدت نچسب! (sm120)نقل قول:
من با این یکی بیشتر حال میکنم.(sm128)نقل قول:
مشهد 3تا پارک خوب داره ساخته ی شاه(اگه اشتباه نکنم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوهسنگی-پارک ملت-پارک وکیل آباد
دیگه هیچی نداره همنم میخوان بترکونن(sm3)
دختر به این گلی(sm120)نقل قول: