منم خیلی خوابم میاد برم شب همگی خوش ! (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم خیلی خوابم میاد برم شب همگی خوش ! (sm27)
این چه حرفیه اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد جدا ریدی(sm2)
بزار تو حال خودش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ادم رفتن تو استیچ هیچ کدوم از محسن تشکر نکردن دیوثا شیطونه میگه (sm178)
اخه مثلا ارجینی یه سنگ صبور داره یه عشق دوحرفی. 1000 تا ترانه چرت داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کِی باید بهش اعتماد کرد؟
یا شهاب اکبری، یه متاسفم رو موفق بود. بعد جز کو به کو کار موفق دیگه ای نداشت.
فرشاد حسامی واقعا عالیه
کاراشون دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره من دارم نظر خودم رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لذت ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من شک دارم همون کو به کو هم کار شهاب اکبری باشه کامل (sm120)نقل قول: