جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو بگو واسه رسیدن به دختر عمت باید از هفت خوان رستم رد بشم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جونی که تو گفتی من شلوارمو خراب کردم لنتی (sm70) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه عکس خودته که میترسی (sm70)نقل قول:
از هرکجا که میخوای رد بشی بدون که از نظر من قابل نداره (sm120)نقل قول:
خراب از عقب نه ، خراب از جلو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریکم نکن دیگه جون داداش (sm2)
دیروز تو ماشین دوستم اومد به یه دختره تیکه بندازه
بهش گفت :
خانوم ، میشه بپرم تو کیفت ؟
...
...
...
...
دختره گفت :
نه ، خودکار توشه میره توکـــ/ونت!!!
این دخترا خیلی حالیشونه هاااا
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﺴﺖ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺪﻩ
ﻧﺨﻨﺪ ﻭﺍﻳﺴﺎ ﺣﺎﻻ
ﺍﺯﺵ ﻣﯿﭙﺮﺳﻦ ﭼﻪ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﺑﻠﺪﯼ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﻬﻮ ﺣﻮﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﻻﭘﺎﯾﯽ
بیا به خواطر بقیه هم که شده بحث رو ادامه ندیم(sm2)نقل قول:
نخیرم ادامه بدید من تازه داره خوشم میاد (sm2)نقل قول: