(sm3)داریم میبازیم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)داریم میبازیم
این قوتبال نیست ، یه ربع آخر نصفش بازی در جریان نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردارر بزن دیگه 480(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو میخوان دیگه (sm172) فقط اومده بودن دفاع کنن که شانسی این وسط یه گلم بهشون هدیه داده شد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار و مسیم سرحال نبودن ... دیگه باید رو بازی با من سیتی تمرکز کنن (sm25)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانم بارسا (sm118)(sm111)(sm93)(sm176)(sm10)(sm171)(sm30)
دوستی ساده ما غیر معمولی شد (sm118)
الان باید زخم زبون پلی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بعد باخت اتلتیک کجا بودین (sm2) از تو تاپیک خودتون در نیومدین تا 3 ساعت بعدش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر چجور حامله شد ؟
جنگ بزرگان بود (sm2)به مالاگا نباختیم (sm2)نقل قول:
بزرگان ؟ (sm2) همین اتلتیکو ما دوبار زدیم حذفش کردیم که شمارو حذف کرد حذفی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ بزگان 4-0 میشه ؟ (sm2)(sm2)
همین اتلتیکو یادتون رفته پارسال چجوری گذاشت درتون ؟(sm120)نقل قول:
طرفداری دهن سرویس تیتر زده خودزنی ابی اناریها (sm2)
خوشم میاد رو دارید فقطنقل قول:
من بودم 7 تا از بایرن خوردم ؟(sm2)
اشکال نداره انتقامتونو از مالاگا میگیریم (sm118)
رو بازی با شالکه تمرکز کنید (sm10)نقل قول:
بازی برگشت به تیم دوم میخوایم بازی بدیم (sm10)نقل قول:
bbc ?نقل قول:
نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجوری میگید انگار خودتون دارید بازی می کنید(sm2)
سوانسی رو کجا دلم بزارم (sm2)
برنلی (sm70)
ارسنال هم زدم شبکه ورزش گل خورد 10 ثانیه بعد هم زدن به تیرک ترسیدم ببازه خاموش کردم (sm2)
اکبر حوصله نداره (sm120)
ای بابا آخه بارسلونا و رئالم شدن تیم. فقط ملوان بندر انزلی.تیم باتعصبا
منو تو زمین ندیدی !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لاشی بعد به من میگه خودش از همه کنه ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یا وحشی بافقی
رضا فروش محصولات جنسی چینی به کجا رسید ؟
(sm2)عجب مشاغلی اینجا هس
منچسترم که باخت :|
قرار بود با هم بیزنس کنیم من خودمو کنار کشیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چرا افلاین میای؟ (sm120)
(sm3)اشترم تا کی صبر کنیم بریم کپه مرگمونو بذاریم
خوزه مورینیو: "خوشحالم که احمق نیستم و همه چیز رو چند ماه پیش فهمیدم."
یعنی الان میخوای بری بخوابیییییییییی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم عرضه می کنیم (sm2)
مهیاشهر ؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
تمام وقت، غمي عجيب مرا همراهي ميكند . اين غم نه بالا مي رود و نه پايين ، بلكه به شكل يكنواختي مرا در خود ميكِشد و شاديهايم را به خود تبديل ميكند ..
(sm50)
مشخصه از باخت بارسا ناراحته (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]