سلااااااام
غیبت کیه ؟؟؟ منم غیبت کنم!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلااااااام
غیبت کیه ؟؟؟ منم غیبت کنم!
(sm2)تشکر(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شب کارِ صبا میخوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کبری... بردار بکنش تارُفم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی نوش جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صرف شده... نوبت شوماسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ترکی بلدِ؟ (sm10)
من خیلی دوست داشتم یاد بگیرم ولی حوصله شو نداشتم(sm2)نقل قول:
بزن قدش (sm2)نقل قول:
ولی الان نیاز دارم یه چیزی دوبله بشه (sm59)
یه نفر رو میشناسم بلده ولی زنگ زدم برنداشت! (اینو جدی میگم) شانس توئهنقل قول:
مشهديه زنش فوت میکنه....
اونقدر گریه میکنه، میان دلداریش بدن،
میگه: مو با اين حرفا خر نُمُروم، اول یکی بیارن بذارن جاش، بعد جنازشه هر جهنمی مِخِن ببرن...!
������������������
مشهدی ها.....
. شنیدید میگن شیطون خودشو به هزار شکل در میاره
.
.
.
.
.
.
.
قطعا یکیش صابون گلناره... :-d
اصفهونیه مرغداری بازمیکنه روز اول سر یه مرغ رو میکنه به بقیه مرغا میگه که اگه کسی تا فردا سه تا تخم نذاره این بلا سرش میاد. فردا میاد میبینه همه سه تا تخم گذاشتن اما یکی، یه تخم گذاشته میگه میخوای سرتو ببرم؟
میگه آقا به خدا من خروسم میفهمی؟؟ خروس !!!
اینم قرض کردم !!!
قرض!������
امیدوارم مثل چراغ راهنمایی باشی
دلت سبز
لبت قرمز
روی دشمنات زرد
.
.
.
.
.
.
.
.
اون میله سه متری هم تو کو..نت باشه تا هیچوقت کمرت پيش نامردا خم نشه !!!
نخند ؛پیام عشقیه ..
ﺑﻪ ﻣﺮﺩﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﯿﮕﻦ : ﻧﻤﺎﺯﻣﯿﺨﻮﻧﻰ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺎﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﯿﮕﻦ : ﺭﻭﺯﻩ ﻣﯿﮕﯿﺮﯼ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻃﺎﻗﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﯿﮕﻦ : ﻣﺴﺠﺪﻣﻴﺮﻯ؟ ﻣﻴﮕﻪ ﻭﻗﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﻴﮕﻦ : ﺧﻴﺮﺍﺕ ﻣﻴﻜﻨﻰ؟ ﻣﻴﮕﻪ ﺩﺭﺁﻣﺪﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﻴﮕﻦ : ﺯﻥ ﺻﯿﻐﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺭﻩ ﺑﺎﺑﺎﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﻓﺮﮐﻪ نیستم
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
باووو فیلم سینمایی و سریال نه پشت بازو کاری ، کلا منحرف فکر میکنین دست خودتون نیس (sm70)
نقل قول:
(sm70)
من هنوز فکر میکنم تار و پودای لباسش مدام داد میزنن ، دست همو ول نکنین ما میتونیم نگهش دااااااریم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
توجه توجه!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
توجهت مبارک
مبارک مبارک توجهت مبارک
بیا شمعا رو فوت کن تا صد سال متوجه باشی
نترسین... فقط قرصام گم شده!!!
قرصام کوووووو!!
کرگدن یا اموالشو دزد برده...
یا مدارکاش گم شده...
یا پر..یوده...
.
.
.
.
وگرنه این همه خشم و عصبانیت در چهره ی این بزرگوار طبیعی نیست...
ﺳﺎﻝ ۱۳۶۰
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﺁﺑﺠﯽ ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺑﻪ
ﺩﺧﺪﺭ : ﻋﻠﯿﮏ ﺳﻼﻡ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻤﺖ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺑﻢ
ﺳﺎﻝ۱۳۷۰
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﻣﺮﯾﻢ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺧﻮﺑﯽ ﺷﻤﺎ
ﺩﺧﺪﺭ : ﺳﻼﻡ ﺭﺍﻣﯿﻦ ﺟﺎﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭﯼ
ﺳﺎﻝ۱۳۸۰
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﯽ ﺧﻮﺑﯽ
ﺩﺧﺪﺭ : ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺑﯽ ﻋﺸﻘﻢ
ﺳﺎﻝ۱۳۸۵
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﻧﻔﺲ ﻣﻦ ﺧﻮﺑﯽ؟
ﺩﺧﺪﺭ : ﺱ ﻋﺴﯿﺴﻢ ﻣﺮﺳﯽ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻋﻘﺸﻢ
ﺳﺎﻝ ۱۳۹۰
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺷﮒﻠﻢ ﮐﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺘﯽ؟
ﺩﺧﺪﺭ : ﭼﻄﻮﻝ ﻣﺘﻮﻟﯽ ﻋﺠﻘﻢ ﻧﯿﺘﯽ ﻣﻦ ﺩﺗﻨﮕﺘﻢ
ﺳﺎﻝ۱۳۹۱
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ
ﺩﺧﺪﺭ : ﺱ ﭼﻄﻮﻟﯽ ﻋﺠﻘﻢ ﻗﻤﻘﻤﻠﯽ ﻗﺎﺑﻮﻟﯽ ﺩﯾﺪﻫﻤﻨﻮ
ﺩﻭﺩ ﻧﺪﺍﻟﯽ ﺑﻘﻮﻟﻢ
ﺳﺎﻝ۱۳۹۴
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﻋﺸﻘﻢ
ﺩﺧﺪﺭ : ﻫﻨﺘﻘﻦ ﺗﺨﻬﺮﺗﻬﺦ ﻫﻌﺘﺮﻫﺘﺜﺨﺤﻨﺤﺨﺮ
ﺳﺎﻝ ۱۳۹۶
ﭘﺴﺮ : ﺳﻼﻡ ﻋﺸﻘﻢ
ﺩﺧﺪﺭ : 中航网群. 中国航空集团公司, 中国
ﯾﻪ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ
ﺍﺻﻼ ﯾﻪ ﻭﺿﻌﯽ
مرده اسیر آدمخورا میشه میندازنش تو دیگ باهاش آش درست کنن مرده تو دیگ غش غش میخنده بهش میگن تو داری میمیری چرا میخندی؟میگه از ترس ری.دم تو آشتون
قابل توجه دوستانی که بیشتر وقتشون توی اینترنت و فضای مجازی میگذره!
.
.
.
.
.
.
.
شب اول قبر، روی نکیر و منکر کلیک راست کنید، برید تو پراپرتيس، تیکِ گزینه سوال رو بردارید...
فقط میان نگاتون میکنن میرن!
دختره با مایو دو تیکه عكس انداخته بعد پست گذاشته تنم زيبايى هايى دارد كه حراج چشم بيگانه نخواهد شد o_O
نفهميدم منظورش از زيبايى تنش دقيقأ كجاست كه به بيگانه نشون نميده؟ روده كوچيك؟ روده بزرگ؟ لوزالمعده؟ عنبيه؟ يا رباط سليبى وگرنه جاهاى ديگشو تو عكس ميشد ديد.
ﺑﭽﻪ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﮐﯿﻒ ﺑﺨﺮﻡ؟
ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ...
ﺗﺎﭘﻨﺠﻢ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﺪﻩ ﻫﺮﺑﺎﺭ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺧﻮﺏ ﺑﺨﺮﻩ، ﭘﺴﺮﻩ
ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ ﻧﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ .
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺗﻮﻫﻤﺶ
ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ؟
ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ...
ﺩﯾﭙﻠﻤﺷﻢ ﺑﺎﻣﻌﺪﻝ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ
ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﺨﺮﻡ ﻣﯿﮕﻪ؟
ﻣﯿﮕﻪﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ... ﻭﺗﻮﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ
ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﺨﺮﻡ؟
ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲﻣﯿﺨﻮﺍﻡ .
ﺑﺎﺑﺎﺋﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺩﺭﺩﺕ
ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺁﺧﻪ ﺗﻮ؟
ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ ...
ﻭﻗﺖ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎﺑﺎﺵ
ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻭﺍﺳﺖ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺨﺮﻡ
ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ...
ﺑﻌﺪﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ ﺩﺭﺑﺴﺘﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ
ﺩﺍﺷﺖ ﻧﻔﺴﺎﯼ ﺁﺧﺮﺷﻮ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﭘﺴﺮﺵ
ﻣﯿﮕﻪ
ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ .
ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺎﻡ ﭘﯿﺸﺖ ﺑﻬﺖ
ﻣﯿﮕﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ .
ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﭘﺴﺮﻩ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ ﻫﯿﭽﮑﺴﻢ
ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺍﻭﻧﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ .
اه ﺍﻩ ﭼﻘﺪ ﺷﯿﺮﯾﻨﻪ ﺩﻟﻤﻮ ﺯﺩ
ﻫﻤﺴﺮ ﻋﻤﻮ ﻗﻨﺎﺩ ﻣﻮﻗﻊ ﺳﺎ.ﻙ ﺯﺩﻥ !!
ﺑﮕﯽ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﯿ.ﺮ ﻋﻤﻮ ﻗﻨﺎﺩﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻮ ﮐ.ﻮﻧﺖ مرض قند بگیری هاااااا��������
(sm2)نقل قول:
ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﻭﺳﺘﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮﺍﻥ ﭼﻮﭘﺎﻧﺸﺎﻥ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺴﺮﻡ ﺻﺪﺍﻯ ﺳﮓ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺒﻴﻦ ﺑﺎﺑﺎﺗﻪ؟
یارو ﺑﻪ زنش
-عزیزم خوب سِت کردیا؟
.
.
.
.
زن:چیو؟
.
-اخلاق گُهت با قیافه ی عنت !!(laugh)
سلامتی اون پسری که رفت تو پارک به دوست دخترش اس داد کجایی؟ دختره گفت سرما خوردم رو تختم دراز کشیدم، پسره که داشت از پشت اونو با دوست پسرش میدید که رو نیمکت کنار هم نشستن بهش اس داد حداقل دست عشقتو ول کن که اون سرما نخوره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره جواب داد: چی میگی؟؟ اصلاً کجایی تو؟؟
پسره رفت از پشت دست گذاشت رو شونه ی دختره، دختره برگشت پسره دید یکی دیگست ... عاقا ضایع شدا...
تا اومد فرارکنه دوست پسرِ دختره گرفت مثل سگ اینو کتک زد، دوست دخترِ خودشم دیگه جوابشو نداد تا دیگه از این غلطا نکنه...
نتیجه ی اخلاقی: هویج زیاد بخورید.
ﺗﺮﮎ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺳﺎﻥ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ، ﻭﺍﻳﺒﺮ , ﻭﺍﺗﺴﺎﭖ , ﻻﻳﻦ ، ﺗﺎﻧﮕﻮ …
ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﺎﺭﻱ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ 100 % ﺗﻀﻤﻴﻨﻲ
ﮐﺎﻣﻼً ﮔﻴﺎﻫﻲ
ﺑﺪﻭﻥ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﻲ
ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ
ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻲ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﮐﻴﺎ 1100 ﭼﺮﺍﻍ ﻗﻮﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﺍﻏﻮﺵ ﮔﺮﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ !
به پسری که از خواب بیدار شده و تو رختخوابش نشسته اصرار نکنین که زود باش بلند شو
.
.
.
.
.
.
.
.
یه مساله مردونه پیش اومده که نمیتونه بلند شه
تو چی میگی(sm59)نقل قول:
تو دستشویی عمومی بودم که یهو نظافتچی با صدای بلند گفت : من نمیدونم که چجوریه آمریکا از فاصله ی چند هزار کیلومتری موشک پرتاب میکنه صاف میخوره به هدف!
ولی این ملت نمیتونن از فاصله ی 20 سانتی بر.ینن تو کاسه دستشویی
- (sm59)
طرف میگه بهترین خاطرات من مربوط به سفر مكه س...
بهش میگن:
به به...!!
خوشا به سعادتت..
کی مكه رفتی؟
میگه:
من نرفتم...
خانومم رفته...
خاطره سنگین بود یک دقیقه استراحت
مادربزرگم رو بردم دکتر
به دکتره میگه آقای دکتر یه دارویی بهم بده دردم ساکت بشه
تا فردا برم پیش یه دکتر درست حسابی!!!!!!
.
.
من فقط سقف رو نگاه میکردم
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ
ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟؟؟؟
ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ
ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ...
.
.
.
.
.
ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺘﺮﺳﯿﻦ " ﻣﻮﺟﻮﺩﮐﺜﺎﻓﺘﻮ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ
......ﻫﻤﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ
ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﮐﺮﻭﮐﺪﯾﻞ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﯿﮑﻠﺶ ﺗﺨﻢ
ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ؟ !!
ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ ﺳﻮﺳﻮﻝ :|
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- (sm51)