ساسان اگه پول داری بیا لاجیتک بگیر صدایی زلال داره بسیار شفاف
نمایش نسخه قابل چاپ
ساسان اگه پول داری بیا لاجیتک بگیر صدایی زلال داره بسیار شفاف
ای خفه شین دیگه همش بحث قطعه و سیستم میستم ول کنین دیگه ..
خوشگل نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی مدلشو بگو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشت سال سازندگی سر کاری...
- (sm50)
کیسه رو یکم شل بگیر اینو بخر تا اخر عمر دعام میکنی(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز خفنی باس باشه...تفاوت قیمت انچنانی نداره..نسبت ب این گرین که معرفی کردم چقدر تفاوت داره از لحاظ جزییات و تفکیک صدا... مارکش معروفه؟ نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
------------------------
برند cretive هم با کیفیته
الی از این مقداد تا حالا سفارشی داید انلاین ؟
(sm77)ادیفایر نشنیدی ! (sm120) اصن یه چیزی بت میگم یه چیزی میشنفی اون امپلی فایرشو جدا کردن باسشو میترکونه بی نظیرع من خودم از همی برند دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]