[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من گرفتم خیلی هم خوب بود صداش .. (sm70)
یعنی اینو که گرفتم اصن دوست داشتم باهاش آهنگ گوش بدم انقد زلال بود
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من گرفتم خیلی هم خوب بود صداش .. (sm70)
یعنی اینو که گرفتم اصن دوست داشتم باهاش آهنگ گوش بدم انقد زلال بود
خیار..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا همینو بگیر باکیفیته و خوشگلم هست (sm120)
این صدای گرفته کاکوبند مال کدومشونه عکسشو میگم
ن(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ظاهر قضیه گرین بیشتر ب دلم نشست...باس حالا اونقدرا برام مهم نیس...شفافیت و تفکیک(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگل که نیس معمولیه ننوشته ام چن واته
اونای که من گفتم از گرین بهتره باو (sm39)
سایزش کوچیکه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالای 75 دوس دارم(sm120)
(sm155)