از این برند بهتر تو ایران نداریم شفافیت بی نظیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این برند بهتر تو ایران نداریم شفافیت بی نظیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
والا منم با آیتونز خیلی حال می کردم ولی به
اصرارِ بابک راضی شدم که تمام فرمت ها رو با جت آدیو گوش کنم .
مال اینجانب
صدایی فراگیر و سه بعدی و محافظ مغناطیسی بالای هر کدوم از اجزا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری منو وسوسه می کنی(sm59) پورت یو اس بی و کارت اس دی می خوره اما کنترل نداره درسته؟ مقداد مث بچه ادم مشخصات نمی دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم خودت بخون دیگه
تو به سایز چی کار داری مگه هر چی بزرگ بود بهتره تو میخوای کیفیت داشته باشه دیهنقل قول:
بیا خو اینم هست (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77) این چیه؟
چند گرفتی؟!!!!!
مانیتورای dell عجب چیز خفنیه
(sm120)هر کی میاد خونمون یه سر میاد اتاقم اینو ببینه (sm2)نقل قول:
275
(sm2)