ببین اینا همشون یه گوهن هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خورینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین اینا همشون یه گوهن هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خورینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزده مقداد احمق مشخصات کاملشو اما اینم می زارم تو گزینه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریتیو فقط اشغالاش میاد ایران اصن کیفیت ساخت ندارن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقی موارد در مقابل اینی که من بت گفتم اسباب بازیهنقل قول:
اون که اره
فقط بحث سر اینه باتوجه ب پولی که داری می دی بهترین چیزو بگیری
من خریدم که میگم البته همه مدلاشو که نه (sm2)فقط اینو میدونم برند خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلاف قیمت اینی که من گفتم بین 20 تا 30 تومنه از چیزایی که دیدینقل قول:
(sm2)فقط رو کنترلش زوم کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم اینا رو هادی...دمت گرم...(sm127)