امیر آمازون نسخه های فیزیکی آلبوم را میفروشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر آمازون نسخه های فیزیکی آلبوم را میفروشه؟
کاش تو اون 50 تا این آلبوم باشه دارم دعا دعا میکنم.
حالا تو دست بی صدا دشنه ما شعر و غزل قصه ی مرگ عاطفه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر50 تا ازکدوم خواننده ها هست!؟(sm50)
آثار حضرت تکی و خوانندگان مشترک کلا از شرکت پارس ویدیو 24 آلبوم هستش که دو سه تاش کاست هستن اگه اشتباه نکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازهمه جهان راحت ترم، همين را بگويم که من سيم باندم! (sm50)
تعرفه اینترنت سایتهای داخلی نصف میشود
سايتاى شخمى داخلى مفت هم گرونه
(sm50)
بیشتر شبیه شو می مونه یه سری مهمون میان و باهاشون حرف میزنه یه سری خواننده هم اجرای لایو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل برنامه خوبیه
تا قیامت در این مصیبت گلو فشارد غم نهانم (sm50)
صبح ، 18 تیر ماه است . . . 18 سال از 18 تیر ماهِ بی سر انجامی یِ 1378 گذشت . . . (sm50)
فندکی در میاوری شاید . . . 18 تیرِ بی سر انجامی ، تویِ سیگارِ بهمن ات باشد . . . (sm50)
ام شب تا صبح ، پاکتِ سیگارِ بهمنِ سافتِ متوّسط خالی میشه . . . (sm50)
(sm50)
(sm50)
خسته ام کجایی عِزی (sm50)
هجده تير (sm50)
دنیا به درک رفتو ده بی سر و سامان شد سهم من و تو از عشق یک .............(sm50)
(sm98)
فیلمِ بَد زیاد دیدم . . . اینم روش . . . (sm3)
2017.05.26 War Machine
نزار امشبم با یه بغض سر بشه بزن زیر گریه چشات تر بشه
بزار چشماتو خیلی آروم رو هم بزن زیر گریه سبک شی یه کم
یه امشب غرورو بزارش کنار اگه ابری هستی ، با لذت ببار
هنوزم اگه عاشقش هستی که نریز غصه هاتو تو قلبت دیگه
(sm50)
بیا انوقت استاد شماعی زاده را دور از جون یه مشت نفهم مسخره میکنن شماعی زاده برای کارهای خودش ارزش قائل شده و اکثر آثارش را داده دست پارس ویدیو منتشر کنه
. . . (sm50)
(sm81) چه زیبا میخونه
18 تیر ، خاوران ... (sm172)
از صبح منتظرم پست آلبوم را بیار گوش به زنگ در هستم ولی ........ (sm74)
به موجوداتی مثل من میگن هَوَل (sm2)
قناری عاشق میشن ،
وقتی تو حرف میزنی ... (sm50)
این آلبوم استاد خیلی زیباست (sm50)
ميثم، سامان جليلى ارزش خریدن داره!؟؟؟ (sm54)
این قسمت برنامه امیرقاسمی رو از دست ندید
استاد قنبری واقعا زیبا میخونه
(sm50)
شهيار جان فقط مى خونه يا مصاحبه هم هست!؟
مصاحبه هم میکنه
میذارمش دانلودش کن .
کیفیت پایین هم قرارش میدم
دمت گرم، بزار خونه رفتم دانلود کنم
مسلما نداره ولی خب من از رو سرگرمی و مشغوا شدن میخرم ریپ میزنم اسکن میزنم ادیت میکنم بالاخره یه جوری باید وقتم را پر کنم سمت افکار احمقانه نرم.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)