(sm2)عجب دیوثی هستی په چجو بگیرم معلوم نی این چیه سایته کو سایتش (sm51) (sm30)
آخه گوشی و قطعات نمیشه از هر جا گرفت . دیجی کالا اعتباریه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)عجب دیوثی هستی په چجو بگیرم معلوم نی این چیه سایته کو سایتش (sm51) (sm30)
آخه گوشی و قطعات نمیشه از هر جا گرفت . دیجی کالا اعتباریه
نماد التکرونیکشم رفته تو ک.ون آقا العظما (sm128)
این سایت معتبریه اسم سایتشم تاج موبایله من حظوریم از اونجا خرید کردم.اینترنتیم خرید کردم.گوشیاش با گارانتیه مغازشم طبقه پنجم علاالدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی خودت چیه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی خودم nokia lumia 1020
من خودمم اول خاستم نوکیا بگیرم . ولی الان هم 1 و 500 ندارم . هم اینکه بیشتر سامسونگ و هواوی تو بورسه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم نوکیا مث اولش باشه (sm50)
درسته خیلی رو بورس نیست ولی همون nokia 2.2 قیمتش 1100 با اون مدلی که هواوی که میخوای بخری مقایسه کن این از اون هم ارزونتره هم سخت افزارش قویتره.هم قیافش قشنگتر و بروزترهنقل قول:
(sm51)
(sm70)