چرا شکلک ممه نیست؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا شکلک ممه نیست؟(sm74)
زن کجا بود دلت خوشه(sm74)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm208)پس این ممه کجاست؟(sm2)
چه کار می کنی صادق . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنی بگیر (sm59)
یارو سوار قطار میشه به صندلیِ روبروییش میگه: به سلامتی داری برمیگردی.(sm77)
نصیحت امام جمعه قزوین به جنیفر لوپز: دخترم حیف نیست با این اندام قشنگت،، خم نمیشی دو رکعت نماز بخونی!!(sm118)
(sm120)(sm2)
به یه نفر میگن تماس جنسیِ شما چقدر طول میکشه؟؟
میگه: 63 دقیقه میگن: عجب کمری!!
میگه: 50 دقیقه طول میکشه خواهش کنم 3 دقیقه میکنم 10 دقیقه تشکر میکنم!!(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
پول ندارم(sm25)(sm120)
ولی به جاش جق میزنم(sm2)