به این فکر نکردم(sm120) همون حرام است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به این فکر نکردم(sm120) همون حرام است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب از قبل اینطوری بوده که اگه انتخاب رشته کنی و نری ، سال بعد نمیتونی شرکت کنی !! معمولاً روزانه یکم بیشتر از ظرفیت میگیرن ، دیگه احتیاجی به تکمیل ظرفیت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف رفته مشهد
قد ِ دويست تومن از مغازه ها دزديده
بعد برگشته اراك. فرداش با ماشين چپ كرده
اومده ميگه اين عدالت ِ خداست آخه ؟ من فوق ِ فوقش سيصد دزديدم. خدا بايد از من دو ميليون بگيره ؟ (sm50)
مرتيكه پفيوز (sm2)
آخ گفتي هااااا (sm192)نقل قول:
من چرا پول نگيرم در قبال اين كار (sm59)
دمت گرم (sm59)(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو واسه رضای خدا انجام میدادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم تو چه اهداف پلیدی در ذهن داشتی (sm25)(sm120)
داستان داره بهت میگم اخ یهت بخندیم نوید(sm2)نقل قول:
داستان ِ چي بابا. دوباره يه شايعه ديگه درست ميكنين(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيخيال (sm2)
(sm2)رضاي خدا كه نهنقل قول:
ولي خو همينجوري مي نوشتم (sm120)
اهداف پليد كدومه (sm2)
چی مینویسی تو دفتر مردم؟ مشق؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]