ک.یرم تو این مملکت گوه که باید واسه یه لقمه نون هم جنگید
نمایش نسخه قابل چاپ
ک.یرم تو این مملکت گوه که باید واسه یه لقمه نون هم جنگید
(sm35)
(sm178)
سلام خوبی من دوروزی که سایت باز شده از خود سایت نمی تونم دانلود کنم شما هم این مشکل رو داری ایراد از کجاست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان قربونت خوبم شما خوبی؟ نه من مشکلی ندارم،، ببین دانلود منیجرت به روزه؟ شاید ورژنش قدیمیه آخرین نسخشو نصب کن شاید درست بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این جا کسی گوشی آیفون داره ؟ زنگ های آیفون رو می خوام
مشکی طوسی طلایی خاکستری قرمز مونده به مدلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارانه؟! پولی که چوبله از ملت گرفته میشه بعد یک هشتمشو میدن ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت هم قط نبود کافی بود از یه سرور مجازی ایرانی تانل بزنی به خارجی تا نت خارج در دسترست بشه
اونا همون سهمیه ایان دیگه که تو کل اداراتم استخدامن بایدم بیان یه مشت بیسواد مفبر از اینا ساندیس گذشته تک دانه بهشون میرسه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]