چه ربطی به محسن داره خونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ربطی به محسن داره خونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ربطی به طوفان نداره . همینیه که تو میگیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کذبه ، برنامه ای برای ساخت کلیپ با حضور محسن نیست
بعد یعنی چی چرا تو اهنگ استفاده شده راجبه اونه یا مثه مترو فقط واسه اسم اهنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی میگی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد راجع به زن بوناپارت آهنگ بسازه ؟(sm70) اونوقت مجوز بگیره
خب که چی مسخره بازیه اگه بی ربط باشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطور پیش بره کل آلبوم امشب ریلیز میشه
میخواستن قافیش جور بشه یه چی تف دادن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دگیره و دبیره و دزیره و ...
امروز چرا اینطور بی برنامه و یهویی خبر میاد، خب حداقل تاریخ انتشارو بگو...
علی جان می گه
من طوفانم تو جزیره ای
من اتللو ام تو دزیره ای
انقد نامفهومه ؟
علی جان می گه
من طوفانم تو جزیره ای
من اتللو ام تو دزیره ای
انقد نامفهومه ؟
(sm70)
علی جان می گه
من طوفانم تو جزیره ای
من اتللو ام تو دزیره ای
انقد نامفهومه ؟
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه آنتی ویروس آپدیته ، میگم آره ، میگه از جانب ما مشکلی نیست ، حالا ضرری نداره یه ویندوز هم عوض کنین(sm2) ترکیدم قطع کردم(sm2)
چرا برا شما 2 تا این مدلی شد (sm70)
علی جان می گه
من طوفانم تو جزیره ای
من اتللو ام تو دزیره ای
انقد نامفهومه ؟
اتللو ام (sm132)یعنی چی(sm2)
خل وضع شدیم رفت دم ِ آلبومی (sm30)
من اتللو تو دزیره (sm50)
نکنه عمو تتل هم تو آلبومه(sm120) تتلیتی اتللو دزیره(sm120)
من تتلو ام تو دزیره ای(sm50)
اقا البوم بدین بیاد(sm59)
سرچ کن می فهمینقل قول:
نمودی (sm2)
دو تا چشمام دو تا سربازه مغرورن
که مدتهاست از معشوقشون دورن ......
فوری : تنظیم دزیره با استاد عباس معصومی هست
میدونم بابا ارتباطش چیه اخه(sm2)بقیش اینطور باشه باید گوگل و باز کنیم اهنگ و گوش کنیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آلبوم دست هر کی هست پخ کنه . ما کارو زندگی داریم . نمیشه که دم به ثانیه بیایم سر بزنیم اینجا (sm30)
اگه بعد محرم میومد فقط تنها چیز جدیدش جلد رو سیدیش بود(sm2)
سرچ بزن فهمیدی به منم بگو (sm120)نقل قول:
حال ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم را شنیدم
صحنه را دیدم
دمو پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصفه گلاب
ترک لیست تمام شعرا
کمه؟(sm98)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان بسه دیگه خودتو لوس نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوانندگان امروزی چه سوسول شده اند
خجالت نمیکشد مردک کچل
امروز خیلی بد اخلاق شدیا. اعصاب مصاب نداری (sm54)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
چه میگویی پسریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]