گلومو پاره کردم اما این مردم بهم گفتن که دیوونست (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گلومو پاره کردم اما این مردم بهم گفتن که دیوونست (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کاملا مشخص شد که صفاریان به دلیل گشادیِ مفرط در آلبوم نیست (sm2)
فک کنم اون قطعه ایم که تو پرچم سفید محسن گفت نرسید تنظیم کنه بعد داد سینا همی گشاد بود (sm70)
(sm2)بعید نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدونه من هرجا میری لباس تنگ و کوتاه نپوش (sm134)نقل قول:
دستت بکن تو کیونت راهروی اولی دسته چپ ..بپیچ یه دکمست بزن ..اگه رمز خواست 1..2..3...4 بزن ..فقط اشتباه نزنی کیونت پاره میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر می کرد 2 سال دیگه میخواد آلبوم بده انگار (sm70)همینجوریشم 6 ماه تاخیر داشت
این اصن در جریان نبوده انگار (sm70)
(sm2)نگفت که کیونش گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه دل از کیون باز میشه (sm70)نقل قول:
(sm2)امان از تجربهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]