(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
اگه آخرین آلبوم باشه امثال همین میلاد خالتور گورشونو باید از دور شادمهر گم کنتدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یهو از کجا پیدات شد (sm2)
چه خبرا نیستی؟
هستم ولی کم رنگ (sm70)
به نظرتون فردا میاد آلبوم؟
اشتباه سر تجربه احتمالا این بار تکرار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 963 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم همون سه شنبه پخش میشه
مگر اینکه تیم مدیریتی (sm2)بازم گند بزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی عاشقتم حواست به همه جا هست
دلتنگتم (sm134)
ولی ساعت زمانی اگه همونجور باشه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بگردیم ببینیم کدوم کشور ساعت زمانیش زودتره
خودمون استعفا دادیم عزلمون کردن آرمین بنمون کرد یادم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دوران بود که بعدش دیگه سبزک نبودیم (sm70)
دیگه داریم زیاده روی میکنیم از تو چشم کردن گذشته (sm70)
بسیار زیبا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm120)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج تصویر اسامی ترکها رو گذاشت و تنها کاری که حدسشم زده میشد کمی عوض بشه قفس بود که شد یه قفس به خاطر تشابه اسمی با کار قفس که خونده بود
از اونجایی که به نظر البوم از اونگ میاد، و اینکه گفتن سه شنبه شب، احتمالا همون سه شنبه باید منتظر البوم باشیم
کارت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود طبق تصویر میتونی متراژ شعرهارو ببینی
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب من رو بین دوتا کار شادمهر گذاشتن که گند قضیه کمتر به چشم بیاد ولی افسوس...(sm2)
لیست ترک های آلبوم:
آلبوم "تصویر" یکم اسفند (سه شنبه شب به وقت ایران) با ۹ قطعه منتشر خواهد شد.
..
1.اعتراف
2.یه قفس
3صدام بزن
4.تو بی من
5.سرنوشت
6.فرصت
7نقطه ضعف
8.قلب من
9.تصویر
عزیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچوقت ادعام نمیشد که چیزی میدونم و اینحرفا فقط دوست دارم جناب احسان بیاد معذرت بخاد. چون قسم منو دروغ خوند
ممنون بابت اخبار موثق و درستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بتونی خبر اینم بگیری که عالی میشه
اخرین البوم با این گروهه یا اخرین البوم خودش؟؟
آقا ترس من فقط ترانه های کوتاهه و بس
حتما خبر دقیق بگیرم میگم ولی تصمیمات شادمهر هر لحظه ممکنه تغییر کنه فعلا تصمیم مبنی بر ارائه ی آلبوم نداره ولی تک آهنگهایی در راه هستننقل قول:
داداش قربون دستت متراژ ترانه ها را هم بهمون بگونقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تازگیا با ائمه اطهار مشکل داری آلبوم و آهنگ هاتو روز رحلت آنان میذاری (sm2)
خبر اینم بگیری
اخرین البوم (sm81)(sm81)(sm81)
امیدواریم دیگه تو تک آهنگاش از این تیم بکشه بیرون و خودش بسازه یا لااقل با کسای قویتر کار کنه...مثلا با جواد شریف پورنقل قول:
دموی سومی برای آهنگ یه قفس بود که پخش شد پس..
نه منظورم اهنگها نیست کارهای گرافیکی دمو هستشنقل قول:
این جدیدارو دادن زیگوارت ریده
نمیشه یکی از این کشورها اشتباه کنه البوم زود بزارهنقل قول:
چقدر بعد البوم این تک اهنگها منتشر میشهنقل قول:
میره سال دیگه یا زودتر
یه قفس
اگه البوم بیاد من اول تو بی من گوش میدم
بعد قلب من بعد سرنوشت
بقیه رو میزارم سال دیگه گوش بدم
خوشبختانه :)این اخرین البوم با این گروهه، البته چند تا سینگل بعد البوم با این گروه کار شده که بعد البوم پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تور های تصویر قراره دو تا البوم شادمهر خودش استارت بزنه البته چند سالی زمان میبره اما به گفته خودش در یکی از اجرا ها دو البوم پایانی خودشه.
من خودم ازت معذرت میخوام ابی جونمنقل قول:
تو اصلا خبر 20:30 کی بودی
تو اصلا خوده رویترزی
آقا یه دکلمه ای هست خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده
تویی تنها ستارررررررره
چقدرم زیبانقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش این متراژ ترانه ها را ب من بگونقل قول:
چ انتظار شیرینی...(sm50)
دوستان رکب خوردیم
البوم اول از رادیو جوان میاد تا فردا شب باید منتظر باشید