این البوم پس کی میاد بابا حالمون بد شد ازین دوزاریانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این البوم پس کی میاد بابا حالمون بد شد ازین دوزاریانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل مجسمه خیلی خوب بود دوسش داشتم ولی یه الکترونیک ریتم بالا نداشت.البوم جدید باید یه چیزی در حده فکره من نباش بذاره توش
نیمه اول یا دومنقل قول:
نه بابا داداشم اومده بود خونم با خانم و بچه ها ، برادرزادم با تبلتش بازی میکرد گفتم عمو ببینم یهو یاد موزیک باران افتادم گفتم یوزر قبلی که دوباره غیر فعال شده بود ، یاد استیفن کری افتادم زدم کراس اوور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بودی همیچن موقعیتی رو از دست میدادی؟نقل قول:
یکی باشه برای من سرمایه گذاری کنه هیچ پولی ازش نمیخوام فقط کارام با تنظیمی که میخوام منتشر بشه
کسی سرمایه گذاری نمی کنه که
این یارو حامد همایون چرا اینجوری میخونه (sm2) هفته پیش تیلفیزیون داشت آهنگشو پخش میکرد برای اولین بار صداشو شنیدم (sm120) خیالتم که تخت ِ تخت (sm2) ینی داوود باید بیاد یه دوره کامل سلفژ پیشت (sm2)
واسه یوزر بعدی Roadster بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)نقل قول:
چی هست ؟ (sm120)نقل قول: