دوستان چنتا ریمیکس شاد و جدید معرفی کنید لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان چنتا ریمیکس شاد و جدید معرفی کنید لطفا
مادر بی تو تنها و غریبم اتاق خالی بی تو چه سرده
مادر
مادر خوب و قشنگم بدون تو دل من پر درده
فضای خونه بی بوی تو هیچه صدای تو هنوز این جا می پیچه مادر مادر
(sm81)
تو 29 سالگی خدمتم تموم شد .(sm25)
به سلامتی حمید جان(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خدمتمو خریدم.واسه این حروم زاده ها خدمت نکردم(sm142)
منموننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این درد وحشتناک دچارم الآن هم از سر خاک مادرم برگشتم خدا هیچکسی رو به این درد دچار نکنه خیلی سخته.(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا مادرتونو رحمت کنه(sm74) خداروشکر سایه مادر بالاسرمونه.خدا همه مادر و پدرارو حفظ کنه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت حسین جان خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه تا میتونی به پدر و مادرت محبت کن مخصوصا" به مادرت عزیزت چون روزی خدایی نکرده میرسه که دیگه دیر شده و فقط آه و حسرت به جا میمونه من هم امیدوارم انشاالله خداوند همه ی پدرها و مادرها ی عزیز رو برای همه حفظ کنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]