(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر نسیم سحر بوی زلف یار من است
که راحت دل رنجور بی قرار من است
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«دریغا كه بار دگر شام شد،
سراپای گیتی سیه فام شد،
همه خلق را گاه آرام شد،
مگر من، كه رنج و غمم شد فزون.
جهان را نباشد خوشی در مزاج،
بجز مرگ نبود غمم را علاج،
ولیكن در آن گوشه در پای كاج،
چكیدهست بر خاك سه قطره خون »
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر یه آلبوم اومد که هی ریپیت شه (sm50)
ساعت نمیبندی هنوز... (sm50)(sm27)
- (sm50)
اینا فک میکنن 20 سال پیشه که ملت منتظرن وی اچ اس بیاد بشینن شو نگاه کنن !! ملت همیشه در سهنه میرن فیس شلوغ میکنن که بی صبرانه منتظریم و میترکونی و ... و در آخر یه آهنگ شبیه آهنگ ملاقات و دیگر هیچ !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همیشه 10 صفحه بیشتر جلو نرین خوبه (sm120) راحت میتونیم بخونیم و حال کنیم نه اینکه 100 صفحه برین (sm120) البته دلایل زیادی وجود داره واسه نخوندن صفحات قبل : 1- نقل و تگ 2- ویرایش 3- نداشتن حوصله و وقت (sm120) قبلاً ویرایش نمیشد جواب میدادیم و دعوا (sm2)(sm2)
خودم : اون دوستانی که فلان میگفتن ...(sm2) جاهلیت واقعی (sm2)
(sm120)قهرمانیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]