ممنون امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)روحش شاد .مردن خیلی بهتره تا این زندگی هر چه بزرگ تر بشی بیشتر غصه می خوری .نقل قول:
مرسی ممنونم هادی جان درست میگی هر چی که سن و سالمون میره بالا دردسرمون هم بیشتر میشه یه موقع فکر میکنم میگم ای کاش همون بچه باقی میموندیم حالیمون نبود که غم و غصه چیه فقط به فکر بازی کردن و شیطنت بودیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)(sm137)(sm184)(sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمت کنه مادرت رو سخته (sm81)(sm50)نقل قول:
دیگه نه می فهمم پنج شنبه کی بود کی میاد . 4 شنبه چه روزیه .
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم قاسم جان رفقای عزیز ببخشید امروز ناراحتتون کردم منظوری نداشتم این شعر زیبایی که هادی گذاشت یه دفعه دلم گرفت باز هم ببخشید.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حساب روزا از دستمون در رفته نمیدونیم چجوری روزو شب می کنیم با یه وعده غذا فقط همین . چیز دیگه ای نداریم . هدفی هم نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت فرمان بخواب راننده ... (sm50)