آقا عنتر درسته یا انتر جون من یکی شفاف سازی کنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا عنتر درسته یا انتر جون من یکی شفاف سازی کنه(sm2)
این خودش یه سبک موسیقیه ! یکم سوادت رو ببر بالا به جای اینکه چه چه های سنتی گوش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک راک (sm2)
لاش راک (sm2)
حالا چرا دعوا میکنین چاوشی جای خود یزدانی جای خود مگه منافاتی با هم دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرود راک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون ممر راک (sm2)
(sm2)نقل قول:
بله استاد حسامی هم از این کارا میزنه براتون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه تو هیچ جای دنیا در این جایگاه نیست که بخواد حتی در مورد موسیقی سنتی حرفی بزنه فقط باید گوش بدی و لذت ببری از موسیقی واقعی