(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونده یادت نیست می یومدی می گفتی دلم گرفته با بچه ها توی اون باغه کناره خونه عمه اسمت توی جوب کیونت می ذاشتیم ..خوشحال می شدی بعدش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد این سیاوش سهراب اهنگ بخونه عشق و مشق نباشه
ادای تنگا رو در نیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عن خان 5 روز برگشتی این جای احوال پرسیته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی ؟
رشتی دستش رو شد رفت
(sm2)اینایی که خیلی گوز گوز میکنن خودشون کیونیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووهووو !!!!
(sm2)یه دفه عقب تاکسی نشسته بودم یه دختره سانتال پانتال کنارم نشسته بود من نمیدونستم پام بش میخوره بعد بم گفت اقا میشه برین اون ور تر بشینین بش گفتم رسیدی به ما ادای تنگا رو در نیار کپ کرد (sm30)
باشه شما سولاخت اندازه نخد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما لوله بخاری (sm2)