اشتباه کردم موقعی که دلار ۱۲۰۰ بود نخریدم
حتی موقعی که ۲۵۰۰ بود
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه کردم موقعی که دلار ۱۲۰۰ بود نخریدم
حتی موقعی که ۲۵۰۰ بود
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بار دلار ارزون شد می خرم
همه همین کارو میکنن دیگه که قیمت دلار نجومی میشه یه دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه موقع گرون شدن می خرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع گرون شدنش هم مثل اینه مثلاً امروز دلار 5 تومنه تا سه روز آیندش نزدیکه 6 تومن یواش یواش ملت حمله میکنن بعد چند وقت رکورد تاریخی جدیدی به ثبت میرسونند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بانک مرکزی مجبور میشه ارز تزریق کنه به بازار قیمت دلار شل میکنه یه کم ملت هم از رو ترس ضرر هجوم میبرن به صرافی ها برای فروش دلارهاشون مثل الان
این مسخره بازی هیچ وقت تمومی نداره
نقل قول:
همه اشتباه کردیم . مهم اینکه تن ادم سالم باشه
گذشته ها گذشت
عمرا ارزون بشه ... میره بالا تا 20 تومننقل قول:
الان نگاه نکن یک دفه امد پایین مثل فشار خون می مونه یه دفه میره بالا
همیشه دلار اول که بالا میره یک نوسان هایی پیدا میکنه مثلا 1000 یا 1500 تومان میاد پایین بعدا دوباره رکورد میزنه
این براه باز کوتاههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم بلند مدته
مثلا ۵ سال جمع کنی ۵ سال دوم بفروشی