یه دفه کامنت گذاشت بود تو وبش میگفت من موقعی میخوام ظهور کنم که جریان ساز بشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دفه کامنت گذاشت بود تو وبش میگفت من موقعی میخوام ظهور کنم که جریان ساز بشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم رفیقت اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا عكس ممر رو گذاشتن اينم پيداش شد (sm2)
یک پدر سوخته ای این ممر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر مقاومت بسه (sm2)
گفت اخر هفته میخوام برم امامزاده قلقلینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر کم دستمال بکش (sm2)
من همیشه میگم خدا یه حکمتی تو این ماجرا گذاشته
تو کشور به این پهناوری اینهمه سایت و وبلاگ من با یه رشتی اونم از نوع ممر همکار شدم
یادمه روز اول از فنز اومده بود اینجا کتابی حرف میزد (sm2)
این داداش منم عجیب فرصت سوزه ، کیارش حسین زاده دو سه تا ترانه ازش گرفت اجرا کرد ، 15 مهر دعوتش کرده بود کنسرتش که همه گردن کلفت ها بودن اینم نکرد نامردی نرفت ! (sm25)