(sm50) سلام قضیه کار چیه ؟ به من بگید بیکاریم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) سلام قضیه کار چیه ؟ به من بگید بیکاریم
سلام دوستان من از دیروز نمیتونم وارد انجمن بشم باید 10 بار صفحرو رفرش کنم تا بالا بیاد.بعضی موقع ها فقط با قند شکن باز میشه برای شما ام همینجوریه؟(sm77)
نه هاستوری وکوکی ها تو پاک کن . مودمم ریست کن . اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان. برای من که خوبه یه دفعه History گوگلت رو خالی کن شاید درست شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه یه دفعه با هم یه جور نوشتیم.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه این تخم سگ . نصف ماست (sm2) بلا نگیری تو دختر
چون راه دیگه ای نیست . همین به ذهنمون رسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه با حال!! انگار نه انگار که موتور زیرِ پاشه آدم فکر میکنه قوطی کبریت میبره هوا!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلام ویندوزتو عوض کن
هادی . امیر و صادق ممنون از راهنماییتون(sm19)