(sm1)داخل کانال کولرو چجور تمیز کنم همش خاکه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm1)داخل کانال کولرو چجور تمیز کنم همش خاکه
یعنی میخوای کولر روشن کنی ؟
یعنی انقده گرمه ؟
یعنی واقعا بلد نیستی خاکشو بریزی ؟
اوووووووووووف قربون شهر خودم (sm19) خنکیشو دوست دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بابل؟؟؟ (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)شما بفرما بگو یاد بگیرم خیلی قد بلندی کنم رو صندلی همین دریچه رو تمیز میکنم که الان کردم با این دستمال مرطوبا کامپیوتر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریچه کولر با میخ طویله وصله به سقف ! با یه بدبختی چن سال پیش نصبش کردیم دیگه نمیشه دراورد بعدشم در میارم نردبون دو پایه نداریم که ازش برم بالا بعد برم تو کانالو تمیز کنم (sm70)
آملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم مگه بابلی ؟ (sm77)
اوووه چه راه پر پیچ و خمی در پیش داری (sm70) برو نترس من زیر نبردبونو دارم که نیوفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان از پشت بام اگه راه داره از ورودی کانال آب بگیر بعدش از پایین بده یکی اگه کیسه بزرگ یا یه چیز بزرگی داری که آبش نریزه تو اتاق اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این کارو کردم (sm59)
نه بابا نمیشه کثیف کاریه