(sm50)...
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)...
مبارکه چجوری این کارو کردی؟به منم بگو. راستی العان میتونی تبلیغ بگیری و کسب در آمد داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به دوساله که روی پیجم کار کردم از هشتگ و کامنت زیر پست های ادمای مشهور استفاده کردم و هر روز یکی دوتا پست میذاشتم ، تقریبا هفته ای یک تبلیغ میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
العان چقدر برات در آمد داره هفته ای یک بار تبلیغ که میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغی 50 تومن از صد کا رد کنم هفته ای 2 تا تبلیغ میذارم ، چون تبلیغ زیاد باعث ریزش فالوئر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی در هفتاد سالگی " ترانه ی شب یلدا "!!! به نظرِ من شاهکار کرد این ترانه خیلی انرژی می خواد که بشه اجرا کرد. جوونا نمیتونن،، چه برسه به پیرها.
(sm51)
واسه همینه که لقب آقای صدا بهش دادن دیگه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (100 کاربران و 400 مهمان ها)
مثلا تاپیک شلوغ شده(sm59)