همشهری هستیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همشهری هستیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم اومد از طرز فکرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویش چیه ، مازنی یا همون طبری یه زبون خاصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل ترکی و کردی
برای مثال خیلی کم پیش میاد یه آذری بتونه ز-ج ق-گ نزنه
اطرافم بچه هایی هستن که از همون 4-5 سالگی محلی باهاشون حرف میزدن ، حرف زدنشون رو ببینی میمیری از خنده ، من خودم نمیتونم خودمو کنترل کنم (sm30)
منم یه بار اومدم اصفهان (sm120)
منظورم اونایی بود که مهاجرت می کنند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیم سوخت (sm2)نقل قول:
چرا ؟؟؟؟ (sm2)الان ایدیم رو دادم بزن بیاید اسکایپ
من نیویورک زندگی میکنم عزیز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا همین میلاد ، یه بی فرهنگ تمام عیار (sm30)نقل قول:
این چیزا خیلی وقته تاریخ مصرفش تموم شدهنقل قول:
لهجزه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]