- (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm1)
موسیقی چاووشی را نباید شنید. باید در آن غوطهور شد(sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
تتلونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه ی پر خون دل من ... (sm50)
چجوریه این ؟ بعضیا چراغشون روشنه یوزرشون دیده نمیشه تو لیست ... (sm2)
بعضیا چراغشون خاموشه یوزرشون این پایین هست (sm2)
(sm81)
عکس قبلی آواتارم تو گوشیم نبود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیس و ساده بگویم
دلم گرفته برایت ... (sm27)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلترینگ (sm25)
امیر امشب رفتم بسته بود(sm120)فردا میرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق این عکس شدم دیشب خیلی گشتم تا پیداش کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میخوام یه دونه شعر بزنم روش خیلی قشنگ میشه (sm50)
peaky blinders
4 قسمتشو تو یه روز دیدم عاااااالیه عالی (sm81)
نگاه گن من همون کوهم که روزی پرپرش کردی (sm50)
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام... (sm50)
دل آتش زبونم کو چرا خاکسترم کردی (sm50)
شاه مقصود (sm74)
پیژامه ی بی ادامه چشم انتظار یه نامه (sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین؟! (sm10)(sm120)
عه ایول(sm120) (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
save کن (sm120)(sm174)نقل قول:
چجوری پیداش کردی ایول (sm59)نقل قول:
به به هنرمند شاعر ،عالی میشه (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
ای سرفه های پر از دود ویرونه شاه مقصود (sm50)
همون اول سیوش کردم(sm59)نقل قول:
بابا خو یه بارم امیرو تگ کن نمیمیری که ... (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان من اینو بزن بترکون دهنمو سرویس کرده از بس منو تگ میکنه (sm1) (sm2)
واقعا .گل نزدن نزدن , چه موقعی گل زد اونم ۲ تا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد... (sm27)
زدم عکس دختر با مضمون غروب (sm128) ولی تو سرچ نیاورد عکسایی بود شبیه این (sm120)نقل قول:
دیگه انقد گشتم تا پیداش کردم فقط یه دونه ازش هست داخل نت (sm51)
نه خودم که شاعر نیستم تو این آهنگا یه شعر میخوام دربیارم بسی زیبا باشه (sm50)
کم خالی ببند (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه پیداش کردی جایزه میدم بت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چی رو ؟
جایزه ات یه بسته چی توز موتوری (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایز اصلیشه
کلاه قشنگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نیگاه زده تو جاده خاکی (sm2)نقل قول:
عشقه (sm50)نقل قول: