کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن آل.تش جلو آینه! :))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن آل.تش جلو آینه! :))))))
واکنش خانومابه عطسه شوهرشون توشهرای مختلف! اصفهان: عاااافیت باشدحجی قم: خیره ان شالله حاج آقا تهران: عافیت باشه آقا سرماخوردی؟ "گیلان": آوووووو می دیلا بتركاندي خاک بوگور من فکر بوكودم خرس فوتورکسته...
هارد یک ترا پر از فیلم ســـــــــــــــــوخت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ قلبم...(sm81) من که هارد واسه من نبود قلبم گرفت، نمیدونم تو بار این مصیبت وارده رو چجوری تحمل میکنی!(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بپرسم اون کیه که باهاشی
بهم میگی با لبخند، بابا اون که داداشیمه
هه، همون داداشی ها دوشیدنت
لباس و کندن و تو رو پوشیدنت
گفتم تو خراب میشی، اونو آباد می کنی
تو که عروس نمیشی، اون و داماد می کنی (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد ... کاش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و احمقانه تر از هر دو اینها فکر گذشته های احمقانه ات هست به روزایی که فقط یک احمق بودینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میگن بی خیال ولی نمیشه بی خیال بود درکت می کنم داداش چون منم هر کاری می کنم نمی تونم بی خیال شم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگ بود ممنونم
همه ی بچه ها به وجد اومدن خیلی کار باحالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم کارهای عید خییلی بچه ها رو خسته کرده(مثل خودم) ! این چند روزه تاپیک خلوته
هنوز باورم نشده به خدا(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستم واسه دوست دخترش کادوی تولد همیشه پتو میگیره. میگه این تنها کادوییه که شب ها بغلش میکنه میخوابه. خلاصه هر کس به نوعی
خاطرات رو نمیشه بیخیال شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد خات.می:"چهارشنبه سوری حرام است."
دیگه همه چیز رو حرام کردن، چیزی نمونده افتادن به جون مناسبت ها. چند وقت دیگه میگن سیزده به در مکروهه
خرافاتی نیستم ولی سال بز سال خوبی بوده از قدیم و مصادف بودن اول فروردین هم با شنبه باعث خوش یُمنی میشه
صد در صد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشل اوباما هم سال نو رو تبریک گفت ولی ما منتظر پیام تبریک بانو الکسیس تگزاس هستیم
حالا اجازه بدین یه لطیفه براتون بگم :
یه روز شوت زاده میره خواستگاری، خانواده دختره میگن دخترمون داره درس می خونه. میگه باشه پس من میرم دو ساعت دیگه میام - هرهرهر(sm50)
ما از اون زمان میایم که هر سیم کارتی اساماس نداشت.. صدای اساماس کلاسش خیلی بیشتر از زنگ خور گوشی بود
مامان زنگ زد گفت قبل عید میای خونه؟ گفتم آره. گفت کی؟ گفتم هر موقع شیشهها رو تمیز کردین
سال 93 ی سال معمولی م3 هر سال شروع شد و با بدترین شکل ممکن برام تموم شد 4 / 5 شکست بد روحی / عاطفی / مالی داشتم / امیدوارم سال جدید نمیگم خوب ولی م3 آخرای امسال نباشهنقل قول:
خدا قوا عمو .... پیشکسوتی پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم داروخونه کاندوم بخرم..یارو گفت: چه نوعش باشه؟گفتم یه خوبشوبده دیگه فکرکن واسه خواهرخودت میخوام
دکتره وارد بود سرم سه تا بخیه بیشتر نخورد
(sm74)(sm36)نقل قول:
پیرزنه 109 سالشه اکانت فیسبوک داره
ما 109 سالمون بود پامونو جلو بزرگتر دراز نمیکردیم
پسر دخترخالم 9 سالشه تو مدرسشون شاگرد اول شد بعد وقتی من 9 سالم بود از مدرسه فرار میکردم میرفتم با دخترای کوچمون لی لی بازی میکردم
یه بار نمیدونستم ولنتاینه رفتم در کافه ای که پاتوقم بودو باز کردم دیدم همه دختر پسرن حس اون کچله رو داشتم که رفت سلمونی گفت اومدم آب بخورم
خب دیگه ... بسته ... من برم ... یه فردا و پس فردا مهمونتونم ...
بعدش تا سال دیگه از دستم یه نفس راحت میکشین (sm27)
مرسی صابر ،بسیار زیبا بود مرسی که وقت گذاشتی (sm127)(sm127)نقل قول:
چطـــــــــــور؟ (sm74) (sm178)نقل قول:
اولین آهنگ امروز... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) منم...نقل قول:
امشب خیلی سوت و کور بود. (sm50)
صابر خسته بود نیومد. (sm50)
مجتبی در خسران بزرگی به سر میرد. (sm50)
نویدم در دوری و در آرزوی یه ماشین که با مغز ساخته شده باشه. (sm50)
آتریسا و مینا خانم هم که یکی دو روزه نیستن. (sm50)
پیمان و مسیحا هم که کلا همیشه خستن به دلیل انواع شکستای مختلف من جمله عاطفی. (sm50)
شاهین رونالدو هم خسته از کارای عید. (sm50)
منم از ساعت یازده که آلبوم همایون رو گرفتم پشت هم فقط: خَمُش باش خَمُش باش در این مَجمَعِ اوباش (sm50) تا ساعت 3 برم بخسبم. (sm50)
من هنوز بیدارم (sm50)نقل قول:
این که گفتی ینی چی؟!!!
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 10 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه کارخونه که آدم هایی که توشن از عقل سالم و شعور و انسانیت برخوردارن اون ماشین رو ساخته باشه. و ماشین از هر لحاظ چه امنیت و... در تعادل باشه. نه جوری باشه که تو تصادف کیسه هوا وا نشه.(sm25)نقل قول: