جان چه حنجره ای نور به قبرت بباره.
باز شبا دست به دعا، نگام به آسمون هاست باز دعای سحرم خدا خدا خدیاست................ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
جان چه حنجره ای نور به قبرت بباره.
باز شبا دست به دعا، نگام به آسمون هاست باز دعای سحرم خدا خدا خدیاست................ (sm50)
الان دیگه همه چیز بچه بازی شده از رفقات ها بگیر از دعواها بگیر از معامله و تجارت ها بگیر از هنر بگیر از اقتصاد بگیر از ازدواج بگیر همه چیز شده بچه بازی یه مشت بچه اسم در کردن (sm27)
اون روز سوار تاکسی شدم دیدم یارو موزیک از این دیس لاوها گذاشته جیق و اَر اَر و گریه لامصب از زیر پتو هم معلوم بود از موسیقی و هنر سر رشته ای نداره بهش گفتم داداش میشه قطعش کنی.
بهم گفت تا حالا عاشق نشدی نه؟(sm2)
گفتم عاشق مگه از این جفنگ ها گوش میده؟
احترام گذاشتن به بعضی از سلیقه ها توهین به شعور خود آدم هستش.
ما به کجا داریم میریم (sm98)
یه سری خواننده هستن مثه علی بابا و بهزاد پکس
نمی دونم این آدما چجوری این آهنگارو گوش میدن
من واقعا آلرژی دارم به این نوع خواننده ها
این را باید بدن زیر دسته خودم میندازمشون تو یه اتاف تاریک چشماشون را هم میبندم با کابل برق انقدر میزنم صدای اسب بدن (sm2)
در شوره زار بی کسی کو همدمی کو همرهی (sm50)
(sm81)
تو فقط هستی که رنج ببری (sm50)
(sm50)
اون گفت که به شما بگم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm176)
چقدر گل بشوی، باد پرپرت بکند
چقدر گریه کنی، گریه لاغرت بکند
چقدر صبر کنی تا بزرگ تر بشوی
که دستهای پدر، روسری سرت بکند
به گریه از لب دیوار پیش رو بپری
جهان روانه ی دیوار دیگرت بکند
به رازهای تنی تازه اعتماد کنی
و یک تصادف بی ربط، مادرت بکند
شبیه آهویی گوشه ی طویله شوی
که زندگی بکنی، زندگی خرت بکند
لباس تا شده ای روی بند رخت شوی
عبور هر ابری، روز و شب ترت بکند
چقدر صبر کنی تا دوباره پرت شوی
که زندگی یک فنجان لب پرت بکند
فرار کن طرف مرگ، التماسش کن
فرار کن... شاید مرگ باورت بکند ...
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
هی…!
آدم در تنهايی است كه می پوسد و پوك می شود و خودش هم حاليش نيست.
می دانی؟ تنهايی مثل ته كفش می ماند؛ يكباره نگاه می كنی می بينی سوراخ شده.
يكباره می فهمی كه يك چيزی ديگر نيست.
بيشتر آدمهای دنيا در هر شغلی كه باشند از خودشان هرگز نمی پرسند چرا چنين شغلی دارند.
چيزهای ديگر هم هست كه آدم دنبال دليلش نمی گردد. يكيش مثلاً تنهايی است. . .
خيلی ها فكر می كنند سلامتی بزر گ ترين نعمت است، ولی سخت در اشتباه اند.
وقتی سالم باشی و در تنهايی دست و پا بزنی، آنی مريض می شوی، بدترين نحوست ها می آيد سراغت، غم از در و ديوارت می بارد، كپك می زنی...!
عباس معروفی
(sm50)
مشکل دنیا این است که آدمهای باهوش پر از شک هستند
در حالیکه آدمهای احمق پر از اعتماد به نفس .
چارلز بوکوفسکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم فرشید امین پخش شده؟
يه مرد بود، يه مرد(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
در زمانی که وفا
قصه ی برف به تابستان است ،
و صداقت گل نایابی ست !
به چه کس باید گفت :
با تو انسانم و خوشبخت ترین ... (sm50)
(sm50)
سیاوش قمیشی تاثیرِ عمیقی رویِ ذهنِ من گذاشته . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین علی زاده عکس های زیادی داره . . . ولی این یکی که چشماش رو بسته . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm29) (sm192) (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمفونی یِ مرده گانِ " عبّاس معروفی " رو اگه نه خوندی ، حتماً به خون . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
دقیقاً یک سال شد ، زنده گی با این آلبوم . . . (sm50)
مرسی امیر و عبّاس . . . (sm127)(sm19)(sm127)
چشم آقا صابر عزیز (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مدتيه رو اندرويد آيتونز خوب نشون داده نمى شه
نه پشت سر راهی دارم نه راهی پیش رومه
اینجا نه آغاز برام نه راه من تمومه (sm50)
ریدن بشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن کن اون لایت لعنتی را میثم (sm50)
گلپا - من تورا آسان نیاوردم به دست (sm50)
اطرافم دارن لحظه و زندگى بعد از مرگ رو تجسم مى کنن(sm50)
نمى دونم بخندم يا گريه کنم!!!!