(sm163)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm163)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حاج صادق والا از دار دنیا همین موزیک باران مونده واسه دلخوشی توام انقدر 18+ حرف بزن تا در اینجا رو هم ببندن(sm102)(sm102)(sm102)(sm128)نقل قول:
من با استریو گوش میدم خیلی حال میده با اسپیکرهای معمولی بدرد نمیخوره استریو بیسش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ممه میخواد منم ک و ن میخوام یکیم به من کیون بده (sm172)
(sm64)(sm31)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ جمعه ای قاتلم نیست ... (sm172)
آقا این درویش جاویدان درویش بوده یا خاننده ؟ بیشتر قاری می خوره تا خواننده .
این بیوگرافی اینو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو (sm2)
اینا همش مال صفحه س . اصن آلبوم رسمی توش نداره که حتی کاست .
تازه خیلی هاشونم یه اسم هایی داره که معلوم نیست اصن کی بوده طرف . مردم دنبال زیر خاکی ان
اصلا سلیقه ندارن این مردم . (sm50) این همه خاننده برجسته اینا چی ان که کاورشونم دانلود کنین آخه مگه اینترنت مفته (sm2)
90 درصدشونم اصن تو عمرشون اینارم گوش ندادنا (sm2)
ببخشید عکسشو پاک کردم اصن حس خوبی بهم دست نداد (sm70)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]